To je to što me zanima!

Gattuso želi Vlašića! Napoli bi ga otkupio od CSKA za 22 mil. €

Hrvatska bi mogla dobiti novog predstavnika u Serie A! Kako piše Gazzetta dello Sport, za Nikolu Vlašića (22) zainteresiran je Napoli te su na moskovsku adresu već poslali upit za hrvatskog reprezentativca
Vidi originalni članak

Najbolji igrač CSKA Moskve Nikola Vlašić (22) uskoro bi mogao napustiti redove ruskog velikana. Laskavu nagradu najboljeg uručili su mu navijači, a uskoro bi mu njegov trud i odličan učinak na terenu mogli omogućiti veliki iskorak i to u jedan od najboljih talijanskih klubova, tvrdi Gazzetta.

Legenda talijanskog nogometa Gennaro Gattuso (42) u svojim bi redovima volio vidjeti Niksija, a taj je transfer odobrio i kontroverzni predsjednik De Laurentis, a sportski direktor Giuntoli već je započeo pregovore o prelasku Nikole Vlašića na San Paolo, a Rusi neće tako lako pustiti veznjaka koji prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura.

 

A za tu bi ga svotu otkupili Talijani, odnosno Giuntoli je Moskovljanima ponudio 20 milijuna eura te bonuse s kojima bi se svota trebala popeti do 22 milijuna. Pitanje je je li to dovoljno za CSKA koji je Vlašića ugovorom vezao do 2024. 

U dvije sezone u crvenom dresu Nikola je zabio 21 gol u 64 utakmice, a igrao je na poziciji prednjeg veznog, ali i na krilima. Također, spominje se da bi u Rusiju mogao otići i brazilski veznjak Allan (29) uz spomenutu svotu. Podsjetimo, prošle je godine CSKA otkupio Vlašića od Evertona za skoro 16 milijuna eura nakon što je bio na posudbi kod njih godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • stevidius 12.08.2020.

    kad bi se barem parili Blanka i Ivica Kostelic pa da dobijemo svjetskog prvaka u skijaskim skokovima

  • ..D a r k w o o d.. 12.08.2020.

    Minimalno 40 milijuna takav igrač vrijedi koji je jako mlad a več 2 sezone igra na ekstra razini, u reprezentaciji pogotovo, da je Brazilac več bi se 80 milijuna eura nudilo posvuda!

  • nedoax 12.08.2020.

    Pobjedniće , mala crvena zvijezda na malom crvenom polju, jel to onaj klub što svako malo mijenja ime .Di češ večeg komunjarstva od samog imena Dinamo ( ili kako se sad trenutno zove, možda sutra bude HAŠK Građanski ili Croatia ili kako Mamić naredi ). U gradu vam 30 godina vladaju komunjare a zavist prema Hajdućkom klubu vam neće donijeti mir . Odite se pomolite da vam bog sruši onu sramotu od stadiona ! Sramotite Hrvatsku !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare