To je to što me zanima!

Gavranović: Dokazao sam da mogu pomoći svojoj momčadi

Mladi švicarski nogometni reprezentativac hrvatskih korijena na krasan je način debitirao u Ligi prvaka. Golom je Gavranović pomogao Schalkeu izboriti četvrtfinale
Vidi originalni članak

Gol Marija Gavranovića iz 52. minute označio je prvo vodstvo kluba iz Gelsenkirchena u dvoboju protiv španjolske Valencije koja je kod kuće vodila 1-0 i remizirala 1-1, da bi u uzvratu u Njemačkoj povela 1-0 i u konačnici upisala 3-1 poraz.

- Gol mi mnogo znači - priznao je Gavranović nakon utakmice u kojoj je dva puta uzdrmao i okvir gola.

Ono važnije, u noći kada su se njegove lopte lijepile za vratnice, napravio je nakon jednog otpatka. Loptu koju je Guaita obranio Farfanu pospremio je iza gol-crte nakon što je ona u svom putu do mreže "poljubila" i obje stative.

- Našao sam se na pravome mjestu u pravo vrijeme. Nije mi preostalo drugo no ugurati loptu u gol - objasnio je 21-godišnjak kojem je postignuti gol drugi u sezoni za Schalke.

Prvoga je zabio Nürnbergu u 3-2 pobjedi u DFB-Pokalu. U istoj utakmici pogodio je i Ivan Rakitić, odnedavno Sevillin nogometaš.

- Dobio sam strašnu konkurenciju u napadu i radujem se kada god zaigram. Sada kada sam dobio šansu uspio sam dokazati da mogu pomoći momčadi.

O željama vezanima za četvrtfinalni ždrijeb Gavranović je dodao:

- Nebitno je koga ćemo dobiti, sučelit će se najboljih osam europskih momčadi. No, premda će svaka moguća utakmica biti iznimno teška, ne bismo voljeli suparnika baš iz kruga najjačih.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • badrix 10.03.2011.

    decku svaka cast i sve najbolje! ali gdje je on to rekao u clanku da ocekuje poziv za hrvatsku?! nigdje.. niti su gura sam kao neki..

  • soccer_king 10.03.2011.

    neco on za hrvatsku htjet igrat mislim da se osjeca vise svicarcem

  • Lily boy 10.03.2011.

    tipicno hrvatski sistem...zabio jedan gol i odma u repku...di je onaj Dinamov klinac sto je zabio Karlovcu slucajno sad...di je Hajdukov Busic????a vi ste novinari ih usporedivali s Batistutom i Maradonom...cim da jedan gol mi odma u repku s njim,po tom imamo ih oko 4500 igraca za repku vec sad spremnih..

Komentiraj...
Vidi sve komentare