To je to što me zanima!

Gavranović: Želimo biti prvaci, a bez žara smo! Nedopustivo...

Katastrofalno smo ušli u utakmicu, to je nedopustivo da uđemo bez žara, bez vatre u očima, a želimo biti prvaci. Nije to bilo dobro, rekao je Mario Gavranović poslije poraza od Osijeka
Vidi originalni članak

Osijek je šokirao Dinamo na Maksimiru, završilo je 1-0 za goste golom Gabrijela Bobana i sada se utrka za prvaka Hrvatske potencijalno zakuhava jer sljedeće kolo se igra derbi na Poljudu.

PLAVI RAZOČARALI Šok na Maksimiru! Osijek slavi veliku pobjedu protiv Dinama

Dinamovci nisu bili previše raspoloženi za izjave. Jedini raspoložen bio je Dominik Livaković, kasnije mu se pridodao i Mario Gavranović.

- Čestitam Malenici na sjajnoj partiji, nismo uopće igrali loše. Moglo je završiti i 4-1 za nas. Sad se situacija zakomplicirala, odavno na Poljudu na derbiju ulog nije bio veći - rekao je Livaković pa dodao:

- Tamo nikad nije lako igrati, sad smo pod pritiskom, a ako me pitate gdje više volim braniti u derbijima s Hajdukom, onda je to svakako u Maksimiru - završio je Livaković.

- Katastrofalno smo ušli u utakmicu, to je nedopustivo da uđemo bez žara, bez vatre u očima, a želimo biti prvaci. Nije to bilo dobro, rekao je Mario Gavranović i dodao:

- Ovo je premalo, pogotovo za utakmice koje nas čekaju u Europi. U jednom trenutku su Gavranoviću su rekli da Hajduk vodi protiv Cibalije, a on je odgovorio:

- Ne interesira me, idemo na Poljud u nedjelju kao favoriti i dalje stojim pri tome uoči derbija.

Igrač utakmice bio je gostujući golman Marko Malenica.

- Ovo je pobjeda cijele momčadi, ne samo moja, rekao je Marko Malenica, Osijekov junak koji je svojim obranama izluđivao dinamovce, pogotovo Antu Ćorića.

- Ma neće mu zbog ovog propasti transfer u Romu - nasmijao se Malenica pa nastavio u šaljivom tonu:

- Kako sam osjećao? Pa, odmorno, s obzirom da me trener odmarao zadnje dvije utakmice. Valjda me neće više odmarati.

Uz Malenicu junak Osječana bio je Gabrijel Boban.

- Tukli su me, tukli, ali uzalud. Boli me stopalo, ali nadam se da ću biti spreman za Rijeku. Ovo je naša velika pobjeda, mislim da smo zasluženo slavili - rekao je Boban, a Mile Škorić ponovno je odigrao veliku utakmicu u Maksmiru.

- Eto, moje ponajbolje utakmice budu ovdje u Maksimiru. Odlični smo u derbijima, a mučimo se u malim utakmicama zato što imamo momčad koja bolje igra bolje na kontre. Takav nam je profil igrača.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • kele2 18.04.2018.

    Čemu uzbuđenje biti ce kao i uvijek hajduk bolji dinamu ce suditi penal dva hajduku oduzeti gol pred punim poljudom, u Varaždin u će biti slična situacija i onda će se pisati dinamo svetinja, dinamo pun talenata i doći ce kvalifikacije za Europu pa će ih se napucavat pet, šest razlike ako naletu na nekog branitelja lige petice biti možda i deset

  • 18.04.2018.

    dinamo ce biti prvak, a ova slaba igra je radi kladionica...savjetnik nema talenata za prodaju u lige petice pa dize pare na kladi!

  • 18.04.2018.

    Osijek je zasluženo dobio.Dinamova igra nema veze s nogometom

Komentiraj...
Vidi sve komentare