To je to što me zanima!

Italija ostala sama na vrhu: Švicarci i Velšani remizirali, VAR poništio Gavrin gol za pobjedu!

Italija je nakon prvog kola prva u skupini A zahvaljujući pobjedi protiv Turske 3-0. Švicarci su u Bakuu poveli preko Embola, a Velšani izjednačili preko Moorea. Gol Gavranovića poništio je VAR
Vidi originalni članak

Druga utakmica Europskog prvenstva završila je bez pobjednika! Wales i Švicarska remizirali su u Bakuu i tako ostavili Italiju kao prvoplasiranu momčad grupe A.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo poluvrijeme bilo je preslike prvog dijela jučerašnje utakmice. Švicarci su stiskali, ali nikako do gola. Na poluvremenu su uzeli zraka, izašli na teren i ubrzo poveli.

Shaqiri je nabacio iz slobodnjaka u 49. minuti, a najviši je u skoku bio Embolo koji je zabio pokraj nemoćnog Warda. Jurnuli su Švicarci po drugi gol, ali bili su neprecizni u nekoliko navrata i onda se ispuhali.

MLADE NADE Igrači koje morate pratiti: 'Novi Krama', češki stroj za golove...

Wales se preselio na protivničku polovicu i zabio, također glavom. Gol je zabio Cardiffov napadač Moore. Tim su golom Bale i ekipa dobili krila te jurnuli po pobjedu, ali nisu zabili, a kasnije su ga mogli i primiti.

I jesu, ali VAR soba u Lyonu poništila je gol Marija Gavranovića. Dinamovac je, inače, ušao u igru tek minutu ranije, u 84. minuti.

Švicarci sljedeće kolo igraju u srijedu (16. lipnja) protiv Talijana, dok će Velšani igrati protiv jedine poražene momčadi u skupini, Turske.

EURO 2020 Što nas danas čeka na Euru? Bivši prvak protiv debitanta, na scenu izlazi i jedan od favorita

Drugo kolo skupine A  (16. lipnja):

Italija - Švicarska (Rim, 21 sat)

Wales - Turska (Baku, 18 sati)

Idi na 24sata

Komentari 81

  • Konjushar 12.06.2021.

    Švicarska bolja a 1:1 to ti je nogomet

  • Ne molat! 12.06.2021.

    Italija je za ovu grupu u nekoj drugoj brzini....

  • 12.06.2021.

    moj Gavranoviću nisu ti ovo hrvatski suci koji navijaju za dinamo ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare