To je to što me zanima!

Gavranoviću ne ide: I za Rijeku promašio penal protiv Hajduka

Hilal Soudani prvi je izvođač kaznenih udaraca u Dinamu, no uoči utakmice Alžirac je obećao da će, dođe li do penala, prepustiti izvođenje Mariju Gavranoviću kako bi već u prvom derbiju zabio gol
Vidi originalni članak

Dinamo je gubio 1-0, Ante Ćorić izveo je korner a Borja Lopez igrao rukom. Za suca Pejina nije bilo dvojbe - penal i drugi žuti, isključujući karton. I kad su svi na Maksimiru očekivali da će Soudani uzeti loptu i probati opravdati nadimak "Mr. Derby" loptu je prihvatio Mario Gavranović. 

Naime, uoči utakmice Soudani je obećao da će, dođe li do penala, prepustiti izvođenje novom igraču Dinama, kako bi već u prvom derbiju zabio gol. I obećanje je izvršio. Gavranović je uzeo loptu, no promašio je cijeli okvir.

>>> Pogledajte video OVDJE.

Njegov promašaj zatekao je sve Dinamove navijače, pa i službenog spikera, koji je, misleći da je ovaj zabio, već sa zvučnika pustio slavljeničku glazbu. Odzvanjali su prvi taktovi "Nebo se plavi", a lopta se kotrljala negdje oko reklama iza Hajdukova gola.

Inače, mladi Karlo Letica prava je noćna mora za Gavranovića. Dok je nosio dres Rijeke, Gavranović je u susretu protiv Hajduka također pucao penal. I promašio. Zapravo, Letica mu je pročitao namjeru i zaustavio udarac. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • petar8 18.02.2018.

    Neka je meni srusio tiket,svaka mu cast

  • 18.02.2018.

    E a tko je dao uopce njemu da puca penale? Sta je on zvjezda neka pa cim je dosao on je izvodac?

  • Dame Dolla 18.02.2018.

    Jel samo meni nejasno zasto ovaj propali poluproizvod koji se vratio u ovu pasnjak ligu izvodi jedanaesterac pokraj Ademija ili igraca kojeg Dinamo placa 1m eura godisnje, Soudanija..

Komentiraj...
Vidi sve komentare