To je to što me zanima!

Gazda PSG-a: Ancelotti mi je rekao da želi u Real, ali ne ide!

Ancelotti mi je rekao kako želi biti trener Real Madrida. No odgovorio sam mu kako ima još godinu dana ugovora i mora to odraditi do kraja, rekao je vlasnik PSG-a...
Vidi originalni članak

Real će nakon 2. lipnja sporazumno raskinuti ugovor s Joseom Mourinhom, potvrdio je to predsjednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez na konferenciji za novinare. 

- Zasad ne pregovaramo s novim trenerom, više ćete znati sljedećih dana. Nije lako naći nekoga poput Mourinha, tko će biti tri godine na klupi - rekao je Perez. 

Španjolski mediji pisali su kako će Mourinhov nasljednik biti trener Paris Saint-Germaina, Carlo Ancelotti. No čini se kako od toga neće biti ništa.

- Ancelotti se sastao sa mnom i rekao mi da želi napustiti klub. Rekao mi je da želi biti trener Reala. No moj odgovor je bio da ima još godinu dana ugovora i da to mora odraditi. Tako smo odlučili i to je logično - rekao je vlasnik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pistolero_1 21.05.2013.

    nisam realovac, ali mislim da je zbog toga sta je kraljevski klub 'nema cijene' i da ga seici ne mogu kupit jer nije na prodaju

  • darkoni99 20.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MeloMilanista 20.05.2013.

    Da je PSG neki siromašni klub, prodali bi ga da zarade koju kintu viška, ovako ih briga dal bu im propalo 5-6 mil € kad odr s isteko ugovora :D sve u svemu, bilo bu to odlično za svima nam dragog Kaku i našeg Modrića za kojeg Carlo ne skriva da ga obožava :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare