To je to što me zanima!

Gazda Steaue opleo po svojim igračima: Niste pravi muškarci!

Nemamo veliku momčad. Moramo puno raditi. Nemamo momčad pravih muškaraca koji su spremni za ovakvo natjecanje. Ne mogu im ja dati dio svoje muževnosti. Takvi su se rodili, rekao je Becali
Vidi originalni članak

Steaua je minutu prije kraja uspjela zabiti i izbaciti Hajduk iz Europske lige. U 93. minuti Gnohere je glavom matirao Posavca i odveo Rumunje u playoff. Ipak, vlasnik Steaue Georgeu Becali nije bio zadovoljan:

- Hvala Bogu na prolasku, ali kako da budem zadovoljan nakon ovoga? Baš ništa nismo odigrali. Ništa nismo napravili. Europa nije za nas. Možda prođemo u grupnu fazu jer me Bog voli, ali jasno je da nismo europska momčad - izjavio je Becali nakon utakmice.

BILI, EVO VAM MOTIVA 'Rumunjski Mamić': Ma kakav Hajduk? Pa oni nemaju pojma

- Ako vodite 1:0, a niste u stanju sačuvati loptu u svom posjedu, onda niste velika momčad. Ne dižem ruke od Mana, Comana, Morutana ili Nedelcua. Vjerujem u njih, ali oni će biti igrači tek za nekoliko godina. Danas smo nitko i ništa.

Opisao je 'rumunjski Mamić' kako je doživio tijek utakmice:

- Kod 1-0 sam bio nervozan, vidio sam da nešto nije u redu. Kod 1-1 sam se samo molio Bogu i razmišljao što ću reći navijačima nakon utakmice. Stalno sam molio: 'Bože, molim te da prođemo dalje!' A oni su bolje igrali od nas. Ovo je samo Božja volja i Božja ljubav prema meni. Plakao sam od sreće - priznao je šef Rumunja.

- Nemamo veliku momčad. Moramo puno raditi. Nemamo momčad pravih muškaraca koji su spremni za ovakvo natjecanje. Ne mogu im ja dati dio svoje muževnosti. Takvi su se rodili - nije optimist Becali uoči zadnjeg pretkola protiv bečkog Rapida.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • aurelijus 17.08.2018.

    Čovjek je u pravu . Tako bi gazda Rijeke očitati bukvicu svojima i oni su sinoć igrali kao pič.... naročito onaj Heber i Acosty. Sinoć im je nedostajalo muškosti u igri. Nijednog pravog dodavanja ni malo eksplozivnosti. Po dva tri se nabiju uz aut liniju i onda nešto pokušavaju pimplati. Onaj Acosty toliko je sinoć pokazao sebičnosti a Heber igrao sa toliko mekoće kao da je igrao u gay ligi a ne pritiv muškog čvrstog protivnika. Ovi Norvežani nemaju baš preveliko znanje ali su održali Riječanima lekciju u čvrstoj muškoj igri.Što se tiče Hajduka nisu bili slabiji ali su platili ceh loše klupske politike odnosno uprave.

  • raul69 17.08.2018.

    E moj jadni hajduče na šta si spao da se cigani rumunji sprdaju s tobom a prije su nam oni bili redovne mušterije

  • zvona1111 17.08.2018.

    Nisu sjena prijašnjih klubova barem sto se igre tiče i jedni i drugi,nažalost i moram naglasiti da mi je žao Hajduka koji se lavovski borio sa limitiranim igračkim kadrom te da nisu rasprodali ovih nekoliko igrača vjerujem da bi prošli rumunje ali sta je tu je ! Dinamovac

Komentiraj...
Vidi sve komentare