To je to što me zanima!

Gazzetta najavljuje: Subašiću dolazi bivši suigrač iz repke

Danijel Subašić bi uskoro mogao dobiti novog - starog suigrača. Naime, Monaco je zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, nakon što je sve izglednije da Conte za njega nije zainteresiran...
Vidi originalni članak

Monaco je zainteresiran za prelazak Ivana Perišića (30) iz Intera, piše Gazzetta dello Sport, nakon što je Perišića javno kritizirao Conte. Perišića vide kao zamjenu za Keitu Baldea koji bi trebao uskoro napustiti klub. 

BLIŽI SE RASTANAK Conte prekrižio Perišića? 'Nije za ulogu koju tražim od njega'

Da u Conteovom planu Perišiću neće biti mjesta bilo je jasno i na prijateljskoj utakmici s Juveom kada je Ivan igrao špicu iz poznatog razloga, Conteove ljubavi prema formaciji 3-5-2. Conte je oduvijek gajio taj stil, a upravo je našem Perišiću namijenio tu ulogu lijevog beka koji će igrati prema naprijed i vraćati se nazad. No Conte nije baš zadovoljan kako je Perišić to odradio prije nekoliko dana na pripremnoj utakmici protiv Manchester Uniteda.

- Radimo, ali odgovori nisu pozitivni. Mislim da Perišić nije za ulogu koju tražim te znam da trenutno može igrati samo kao napadač - rekao je Conte nakon utakmice. 

Balde se vratio u Monaco nakon što je Inter nije htio otkupiti nakon posudbe. Monaco je svjestan da ga ne može prodati za novac koji je dogovorio s Interom, ali spremni su ga pustiti za oko 25 milijuna eura i kao njegovu zamjenu dovesti Perišića. 

Balde je zanimljiv mnogim klubovima, a među njima Valenciji, Fiorentini te nekim engleskim momčadima, ali najozbiljniji kandidat je svakako Valencia koja mu može ponuditi igranje u Ligi prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DonQuixote 24.07.2019.

    Kad ga nitko nece bit ce dobar i Monaco

  • 24.07.2019.

    Ne vidin razlog da Perišić ode iz Uniteda u Monaco, ipak u Unitedu ima zagarantirano misto u prvih 11. To je isto ka da iz Dinama odete u Hajduk, ka šta je napravia onaj tokmak Čolina. Sad će moć jedino osvojit turnir Četiri kafića i eventualno Hajdučko srce.

  • Audi_halamadrid 24.07.2019.

    "Subašiću dolazi bivši suigrač iz repke" Perišić. Sjebali ste i mene i sve

Komentiraj...
Vidi sve komentare