To je to što me zanima!

Gazzetta: Pjaca u pregovorima s Dinamom. 24sata doznaju: Od povratka u Zagreb nema ništa!

Bivšem dinamovcu ugovor sa 'starom damom' istječe narednog ljeta, a Juve ga nema namjeru produžiti. Gazzetta navodi da bi Dinamo dobio popust ili Pjacu čak doveo i bez odštete
Vidi originalni članak

Kakav bi to transfer bio! Pa makar i da je riječ o posudbi. Marko Pjaca (28) uvijek je dobrodošao na Maksimir i s time će se složiti svi navijači Dinama. Pa je jasno da se i najmanja šansa za povratak brzo širi navijačkim krugovima.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjacina ozljeda 2017.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Talijanska Gazzetta dello Sport plasirala je informaciju da su 'plavi' u pregovorima s Pjacom, koji je Maksimir napustio prije sedam godina i umjesto Milana odabrao Juventus.

Pošto krilnom napadaču ugovor sa 'starom damom' istječe narednog ljeta, a Juve ga nema namjeru produžiti, Gazzetta navodi da bi Dinamo dobio popust ili Pjacu čak doveo i bez odštete.

Pjaca bi legao momčadi Igora Bišćana i donio potrebnu kvalitetu. U svježem sjećanju su razorni prodori po krilu, kvaliteta koja je odskakala dok je igrao na maksimirskom travnjaku i unatoč ozljedi koja mu je obilježila karijeru, Dinamu bi dobro došao.

Ipak, od svega nema ništa. Kako saznajemo, nema pregovora između Zagrepčana i Juventusa niti ih je bilo. Šanse za povratak Marka Pjace na Maksimir u ovim trenucima nema.

A narednog ljeta kada bude slobodan igrač... Tko zna.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Hajduk bu prvak🇭🇷 24.07.2023.

    99 je 0 od igrača pa se nije tija vratit,kaže draže mu po turskoj dilit bakljavu nego igrat na stadiumu i trest se oće li se srušit.

  • 24.07.2023.

    kaj mu treba da dođe pa bu Livaja i njega prebacival i rolal kak livija

  • zpz 24.07.2023.

    sedam godina i svježa sjećanja, to se nešto ne slaže. Tko se od nas pa i mlađih svježe sjeća nečeg od prije sedam godina, jedino novinar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare