To je to što me zanima!

Gazzetta: To je to, Inter okreće novu stranicu i prodaje Perišića

Uz njega, Inter planira stvari raskrstiti i s trenerom Lucianom Spallettijem te napadačem Maurom Icardijem. S Argentincem je do raskola došlo zbog njegove ozljede koljena
Vidi originalni članak

Interova sezona već je sada svedena na jednu jedinu stvar - borbu za Ligu prvaka!

Trener Luciano Spalletti gotovo pa sigurno odlazi na kraju sezone, a prijevremeni otkaz moguć je jedino u ekstremnim scenarijima s obzirom na to da bi mu inače morali platiti 25 milijuna eura odštete.

A kako javlja Gazzetta dello Sport, neće se samo trener pakirati na ljeto!

Mauro Icardi praktički je siguran putnik, to je poznata priča. Trakavica oko njegove ozljede i dalje traje, a tu su na vidjelo izašli svi problemi u Interovoj svlačionici. Argentinski napadač lako će naći sljedeći klub, žele ga praktički - svi!

Ivana Perišića je već na zimu htio dovesti Arsenal, a predsjednik kluba Beppe Marotta uvjeren je kako za okretanje nove stranice treba otići i on. Hrvatski reprezentativac jasno je pokazao da ima destinacija na kojima bi igrao radije nego u Interu, a u upravi s time nisu zadovoljni pa će ga rado prodati, piše Gazzetta.

Možda bi Ivan napokon mogao put Otoka...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 16.03.2019.

    ovo ni mamic nije u stanju uciniti. prodati istog igraca svake godine, a on i dalje igra za isti klub

  • bezobrvenajeziku 16.03.2019.

    Možete vi pljuvati po Perišiću i ja sam kritičan prema njemu. ALI ČOVJEK JE DAO GOL U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA.. ALOOO U FINALU SVJETSKOG PRVENSTVA.. Veliki igrači to nisu napravili ali on jeste.

  • komentator__Luka 16.03.2019.

    to bi bilo super za njega, nije niti trebao u inter koji je propo

Komentiraj...
Vidi sve komentare