To je to što me zanima!

Gazzetta: Xavi ga je nazvao i Marcelo Brozović je pristao

Al Nassr, dakako, zna da je Brozoviću drugi izbor, pa se i on okrenuo alternativi, i to sjajnoj. Francuski mediji u srijedu su otkrili da je to Seko Fofana, kapetan Lensa
Vidi originalni članak

Čelnicima je Al Nassra prekipjelo. Prošlog vikenda su Saudijci sve dogovorili s Interom glede transfera Marcela Brozovića (31). Talijanima su ponudili 23 milijuna eura, a Brozoviću trogodišnji ugovor od 20 milijuna po sezoni.

POGLEDAJTE VIDEO: Broz i Budimir pjevaju Prljavo kazalište

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brozović je tražio 30 milijuna i ugovor na dvije godine. Slijedila su tri dana zatišja, ali zato što Brozović preferira Barcelonu u odnosu na saudijski klub za koji igra portugalski superstar Cristiano Ronaldo. 

Al Nassr, dakako, zna da je Brozoviću drugi izbor, pa se i on okrenuo alternativi, i to sjajnoj. Francuski mediji u srijedu su otkrili da je to Seko Fofana, kapetan Lensa. Dvije godine mlađi od Brozovića, odigrao je vrhunsku sezonu, u kojoj je s devet golova i šest asistencija pridonio drugom mjestu u prvenstvu.

La Gazzetta dello Sport navodi kako je Brozović sve dogovorio s Barcelonom i da je pri tome presudan bio Xavijev poziv. Trener Barce nazvao ga je i rekao mu koliko ga želi, što je Brozovića oduševilo. Spomenuti izvor navodi da je hrvatski veznjak pristao na Barceloninu ponudu od sedam milijuna eura godišnje.

TRANSFERI STRANIH LIGA Greenwood u Španjolskoj, Barca javno zahvalila Joao Cancelu NE DA SE Talijani pišu: S Brozovićem kao u filmu. Saudijci poslali ljude do kuće, a on nije htio na sastanak

"To je tek trećina od onog što mu nudi Al Nassr, ali i milijun više od svote koju godišnje prima u Interu. Brozović toliko želi u Barcelonu da se već tjedan dana po Zagrebu skriva od predstavnika Al Nassra jer se boji da ne pristanu na njegove nemoguće uvjete od 30 milijuna eura godišnje", piše spomenuti talijanski list.

Ipak, ima jedan 'ali'.

"Barca je u takvoj financijskoj situaciji da može kupiti i registrirati Brozovića samo ako prethodno proda nekoliko igrača. Za to joj je potrebno vremena, a Brozović joj je dao tjedan dana", pišu Talijani.

NISU ODUŠEVLJENI Barcelona će nositi bijeli dres! Navijači: 'Pa to je Realova boja' IDE U AL-NASSR, ILI NE? Brozović objavio misteriozne priče na Instagramu. Romano: 'Bit će po njegovom, ili nikako'

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pegla4 29.06.2023.

    haha kakav je to osječaj da se moraš sakrivati od nekoga da ti ne bi slučajno dao 30 miliona

  • 29.06.2023.

    Broz je lokomotiva svake momčadi

  • Direktor-svemira 29.06.2023.

    Bravo Broz

Komentiraj...
Vidi sve komentare