To je to što me zanima!

Gdje gledati polufinale SP-a između Hrvatske i Argentine?

'Vatreni' večeras od 20 sati igraju polufinale Svjetskog prvenstva u Katru protiv Argentine na stadionu Lusail Iconic kapaciteta čak 80.000 gledatelja. Naravno, pratit će se i uz velike te male ekrane
Vidi originalni članak

Prije četiri godine u Rusiji svatko je znao da reprezentacija Argentine neće biti lagan protivnik 'vatrenima' u skupini. Golovima Rebića, Modrića i Rakitića Hrvatska je došla do uvjerljive pobjede, a hrvatski je nogomet od tada u uzletu koji se ne zaustavlja. Na SP-u u Rusiji osvojili smo srebro, a u Katru smo izborili novo polufinale.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U 20 sati počinje novi izazov za Hrvatsku. Na stadionu Lusail Iconic pred 80.000 gledatelja Hrvatska će opet igrati protiv Argentine. Južnoamerička momčad predvođena Lionelom Messijem (35) ima velike ambicije, kao i veliku podršku s tribina. U pet međusobnih susreta Hrvatska i Argentina imaju po dvije pobjede, a jedna je utakmica završila neriješeno.

Dobra je vijest što su svi igrači zdravi i spremni za polufinale.

PROMJENA GARNITURE 'Vatreni' protiv Argentine igraju prvi put u plavim dresovima

- Pred nama je nova utakmica, drugačija od one prije četiri godine koja je bila u grupnoj fazi i koja nije bila na ispadanje. Dobro smo igrali tu utakmicu, dali golove iz svih naših šansi, bili smo kompaktni, borbeni i čvrsti, ali ta utakmica nema veze s ovom sutrašnjom. Ulog je velik za obje ekipe, sutra nema štednje ni kalkulacija. Očekujem lijepu i čvrstu utakmicu, nadam se i fair s obje strane - najavio je utakmicu izbornik Zlatko Dalić.

-  Ušli smo među četiri reprezentacije svijeta i to je sjajan uspjeh za Hrvatsku. Velika je stvar da dva svjetska prvenstva zaredom to uspijevamo. Želimo više. Igramo protiv velike Argentine predvođene Lionelom Messijem. Veći je pritisak na njima. Znamo kako igraju i u kojem smjeru žele odvesti utakmicu. Optimist sam i vjerujem igračima. Pokazali su kvalitetu i karakter. Bez toga ne bismo ušli u polufinale. Nećemo se prilagođavati suparniku, igrat ćemo svoju igru i na rezultat.

Emisija uoči utakmice počinje u 19 sati, a prijenos je od 20 sati na HRT 2 i platformi HRTi. 

SUDAR TITANA Isti inicijali, isti broj na dresu, kapetani su i vođe i sanjaju isti san... Ali naš je LM10 ipak bolji!

Kako koristiti uslugu HRTi?

Usluga je besplatna i dostupna samo na području RH. Korisnici osobnih računala ne trebaju ugraditi nikakvu aplikaciju, nego u svoj preglednik upisuju e-adresu https://hrti.hrt.hr/ i registriraju se.

Korisnici pametnih telefona, tableta i pametnih televizora trebaju u trgovini aplikacija potražiti aplikaciju HRTi i registrirati se nakon što se aplikacija postavi.

PUNOM SNAGOM NA "GAUČE" Dobre vijesti za Dalića: Gvardiol i Broz opet u punom treningu, nazire se prvih 11 za Argentinu

Za uređaje Android vrijedi poveznica: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hrt.hrti

Za uređaje iOS vrijedi poveznica: https://apps.apple.com/us/app/hrti-ott/id1412033720?ls=1

Za uspješnu je registraciju potrebno točno upisati svoju lozinku i e-adresu,  označiti Captchu, prihvatiti uvjete korištenja i Izjavu o zaštiti osobnih podataka. Nakon toga ćete dobiti e-potvrdu na vašu e-adresu koju morate potvrditi unutar razdoblja od 24 sata te ćete tako aktivirati svoj korisnički račun.

ODGOVORIO NA KRITIKU Dalić 'spustio' novinaru: Igramo dosadan nogomet? Mi smo u polufinalu i važan je rezultat

Registracija je moguća i odabirom opcije Prijava putem Facebook odnosno Prijava putem Google gdje se  koriste postavke vašeg Google ili Facebook korisničkog računa.

POGLEDAJTE VIDEO: 'ARGENTINA ĆE BITI PRVAK SVIJETA'

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FokuMe 13.12.2022.

    Na televiziji

  • 13.12.2022.

    Koja je poanta članaka onog Antihrvata tj "Kibic Fenstera" koji je pljuvao nakon prve utakmice kako je Modrić deda i slično,a čovjek nema pojma o nogometu,eto dns od 17 lajkova svi negativni istom,??

  • Kifla07 13.12.2022.

    U birtiji....

Komentiraj...
Vidi sve komentare