To je to što me zanima!

Gdje je nestao bivši 'vatreni'? S klupe su ga preselili na - tribinu

Ante Rebić u posljednjih pet ligaških utakmica odigrao je 26 minuta, a u pobjedi protiv pretposljednjeg Konyaspora (2-0) nije bio ni na klupi. Prije njega priliku su u Bešiktašu dobili kadet i junior
Vidi originalni članak

Stigao je krajem srpnja prošle godine iz redova talijanskog Milana, a trebao je bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić (30) biti veliko pojačanje za turski klub. No, to se nije dogodilo. Već se neko vrijeme govori kako ga se Turci žele 'riješiti', a novi potezi trenera sve su bliže tim najavama.

U dresu Bešiktaša je ove sezone Rebić nastupio 23 puta, ali skupio je tek 691 minutu, a zabio je jedan gol u Kupu uz pet asistencija u svim natjecanjima. Nakon što je u posljednjih pet ligaških utakmica odigrao ukupno 26 minuta, u pobjedi protiv pretposljednjeg Konyaspora (2-0) nije bio ni na klupi.

NIJE SE PROSLAVIO Bivšem 'vatrenom' ne cvjetaju ruže. Bešiktaš želi potjerati Rebića nakon svega pola godine

Prije njega su priliku u momčadi dobili i kadet Mustafa Hekimoglu (16) te donedavni junior Arda Kilic (19). Pitanje je gdje bi bivši 'vatreni' mogao nastaviti karijeru, a teško je očekivati da će otići iz Bešiktaša bez odštete jer ima ugovor do ljeta iduće godine. Turski mediji tvrde da bi se volio vratiti u Italiju.

Posljednji je put od prve minute igrao u prosincu prošle godine kad su izgubili u derbiju od Fenera (3-1). Svojevremeno je bio stožerni igrač reprezentacije te veoma važan kotačić odličnog Milana, ali stvari se za Antu nisu dobro posložile. Ne bi bio prvi, a ni zadnji koji će krenuti u novi karijerni uzlet, samo je pitanje u kojem klubu.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • zagorac2 21.02.2024.

    vrime je ! stvarno bez zezancije bilo bi dobro da se vrati u Hajduk gdje bi definitvno bio za 3 klase bolji od bilo koga i sa njim bi Hajduk prosao cak i prvo pretkolo u Evropi i pobjedio bi cak i Rijeku a ostali u HNLu bi bili samo laganini po 3-4-5-6 komada svakome

  • Qatara22‘ 20.02.2024.

    Kakav panjina

  • dahvaul 20.02.2024.

    Onda nas ima više ovdje bundeva s obzirom da se slažu sa mnom.I onako mali savjet, svako ima pravo na mišljenje neko se slaže s njim neko ne i ne moramo onda zbog toga ići u vrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare