To je to što me zanima!

Gdje si bio, što si radio?! Paco 31 minutu nije dirnuo loptu!

Od 10. do 41. minute napadač Barcelone Paco Alcacer niti jednom nije uspio dotaknuti loptu. Uspješno se Paco skrivao veliku većinu prvog poluvremena, a kada je i došao do lopte, napravio je jako malo
Vidi originalni članak

Nevjerojatno, ali istinito. Napadač plaćen 30 milijuna eura uspio se u igri Barcelone na terenu izgubiti čak na 31 minutu. Paco Alcacer (23) je uspio loptu ne dodirnuti niti jednom od 10. do 41. minute. Rekord je to koji je time nevjerojatniji ako se zna da se radi o igri Barcelone punoj kratkih dodavanja i kombinatorike. No, eto, bivšem napadaču Valencije i to je pošlo za nogom.

Kako, zašto, vjerojatno se pitaju navijači Barcelone s obzirom da je napokon dobio priliku od prve minute zahvaljujući izostancima Lea Messija i Luisa Suareza. No Paca lopta 31 minutu nije čak ni slučajno pogodila. Gdje se skrivao, nitko ne zna, no činjenica je da mu je dobro išlo. Bježanje od lopte, naravno.

S obzirom na broj znalaca u Barceloni, a samim time i kvantitenu velikih ega, istina je da u igri katalonskog diva ponekad ni tri lopte ne bi bile dovoljne. No, ipak, da netko loptu ne dodirne 31 minutu, a pritom igra u vrhu napada, doista je u najmanju ruku neočekivan rekord. 

Prema statističkim podacima španjolskih medija uglavnom je 'spavao' u zaleđu, a suradnja s Neymarom i Turanom u vrhu napada jednostavno nije postojala.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • 20.11.2016.

    Ovaj podatak više govori o sebičnosti Barceloninog napada i lošoj igri vezne linije. Jer sam napadač ne može doći do lopte ako ne dobije loptu od suigrača a oni koji u iza njega su također bili loši ako mu u 31 minutu nisu uspjeli dodati niti jednu loptu.

  • KnezDomagoj 20.11.2016.

    Halil je za njega Bog Isus.

  • Frenkyy 20.11.2016.

    Tica taca, tica taca- Paco loptu nije taka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare