To je to što me zanima!

Gdje su pojačanja? Sezona stiže, svi čekaju napadača, a Dinamo 'popio' već četiri odbijenice...

Novac nije bio problem, ni jedan od Dinamovih želja nije otišao za iznos koji je hrvatskom prvaku nedokučiv. Presudili su drugi razlozi...
Vidi originalni članak

Počelo je prije točno tri mjeseca. Dinamo je bio daleko od toga da je osigurao naslov prvaka, aktualna su bila previranja u klubu, a novi, tada još neimenovani član uprave Dario Šimić nije došao na utakmicu. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • pipolino 03.07.2023.

    I još komentar za novinara Antu Buškulića. Idi piši komentare za Brački, Omiški ili Kaštelanski klub, jer i da hočeš u Splitu te nitko ne bi niti pogledao, ali u 24 sata ti si glavna fora, jer si uvijek protiv Dinama, kao i večina tvojih kolega.

  • pipolino 03.07.2023.

    Vipotnik otišao za 1,5 milka, a tražili su 5 od Dinama. Što se tiče Frigana, sve je još u zraku. 5 milja sigurno neće dobiti, a Dinamo im je nudio 2.5. Oni su htjeli uz to i 3 igrača. Za Bakrana su tražili, kao da je Modrić. Na kraju svi će popušiti osim Dinama, koji će za manje novaca nabaviti bolje igrače, i još dobiti novac od prodaje Oršića-3,2 milj3+ postotak, oko 5 za Petkovića i nešto za Jankovića, Štefulja i Jurića. Kada se podvuće crta, samo je Dinamo u plusu, a svi ostali u debelom minusu. Zato se Dinamo okrenuo kupnji u Francuskoj, Austriji i drugim zemljama, a ovi naši neka se počaste mrvicama.

  • Selektor 02.07.2023.

    Autor je tekst valjda napisao jučer i sada ga tek objavljuju, pa je već deplasiran. Bakrar je u međuvremenu otišao za cca 2M u MLS i to baš u klub koji je bio zaniteresiran za Frigana. Odustali su od te opcije jer su ovako prošli duplo jeftinije (tko zna, možda su baš pratili što se zbivalo između Din / Ist / Rij, i vidjeli priliku). Hoće li sada Dinamo ipak krenuti po Frigana - još se ne zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare