To je to što me zanima!

Boysi "zatrpali" Dinamov fejs porukama: "Gdje su računi?!"

Internetski rat vodi se između Bad Blue Boysa i Zdravka Mamića. Boysi su pretrpali Dinamovu Facebook stranicu porukama "gdje su računi". Modri su otišli na Twitter
Vidi originalni članak

Želimo da Mamić javno obznani troškove potrošene na obnovu stadiona. Došli smo do saznanja da svaka stolica košta svega 3.90 eura, a oni pričaju o cifri od 50,60 milijuna kuna, gdje su računi, pitali su se navijači Dinama. 

Odgovor su brzo dobili.

- Šta koga boli k... koliko koštaju stolice - rekao je Mamić.

Pravi internetski rat poveli su Bad Blue Boysi i "ugasili" Dinamovu stranicu na Facebooku. Zatrpali su "modri" navijači stranicu s porukama "gdje su računi". Dinamo se prebacio na Twitter.

"Obavještavamo sve navijače Dinama kako budući da, ne našom krivnjom, i dalje ne možemo pristupiti našoj Facebook stranici sve informacije o klubu preko društvenih mreža mogu vidjeti na našem Twitteru. Kontaktirali smo Facebook administratore koji rade na otklanjanju problema, no obzirom da to traje predugo odlučili smo se malo više aktivirati na Twitteru. Stoga, twittajte s nama!", priopćenje je na službenoj stranici.

Sammir izbrisao profil na Twitteru

Nakon objave da mu je ''pun k svega'', da mu se ''ostvario san jer je igrao na Bernabeu i gurao loptu kroz noge'' hrvatska javnost više neće moći pratiti komentare Dinamovog Brazilca Sammira koje je redovno ostavljao na Twitteru. Sammir je obrisao svoj profil.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • aragon 25.11.2011.

    rekli su da su radovi kostali oo 20 M kuna ne hebni 70M kakp vi kazete , hebes takve navijace svoga voljenoga kluba, SRAMOTA

  • mario91 25.11.2011.

    Sammir najaktivniji dinamov fan na twitteru :D...bari Moranu preko komentara :D:D...

  • Decko u usponu 25.11.2011.

    Da vam nije tog Mamica i u Dinamu bi sedeli na terenu i pozajmljivali novac od mame i tate.Mamic jeste lud kao struja ali on i srce i dusu ulaze u Dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare