To je to što me zanima!

Generacija '97.: Bišćan, Marić i Šokota žele preuzeti Dinamo

Nas je par igrača u kontaktu, ali dogovorili smo se da ne iznosimo detalje, sve će se znati idućeg tjedna, rekao je za Večernji Bišćan, uz kojeg stoje Marić i Šokota
Vidi originalni članak

Zdravko Mamić najavio je u ponedjeljak da odlazi iz Dinama, a ako to stvarno i učini, postoje ljudi koji su ga spremni zamijeniti. Radi se o generaciji '97. 

Naime, kako saznaje Večernji list, bivši igrači kluba spremni su za čelne funkcije.

- Nas je nekoliko igrača u kontaktu, ali dogovorili smo se da ne iznosimo detalje, sve će se znati početkom idućeg tjedna – rekao je Igor Bišćan, uz kojeg stoje Silvio Marić i Tomo Šokota, dok bi Robert Prosinečki zasad bio samo moralna podrška.

Generacija koja je najpoznatija po famoznoj, 5-0 pobjedi nad Partizanom sigurno bi vratila navijače u Maksimir. Pitanje je samo hoće li Mamić otići.

- Zdravko trpi progon i nije me iznenadio. Abdicirat će cijelo vodstvo, to je pitanje časti - rekao je predsjednik Mirko Barišić.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 202

  • ecolozzi 20.03.2014.

    Hmm, pa nisu oni financijski stručnjaci, a bogami ni školovani ljudi, ali tko zna možda nekakav drugi koncept stoji iza toga, ako je za boljitak palac gore.

  • amaterka10 20.03.2014.

    Ne budite blesavi, famozna trojka želi Dinamo ali uz uvijet da mecena bude Bandić, pa mislim da je pametnom dosta. Kako će oni privući sponzore kad su to dečki koji po svom ponašanju sigurno ne mogu biti neke moralne vertikale društva ( obrnuto možda) jedino ostaje grad Zagreb i naša lova jer oni svoju neće dati, uostalom vidjećemo.

  • mashograd 19.03.2014.

    Hahahahahahha Draga 24 sata. Smiješna Vam je ova selekcija podobnih komentara. Zaista. Hvala još jednom na slobodi govora, i pozdravite onoga tko Vas plaća da se na ovako gnju.san način bavite kreiranjem javnog mišljenja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare