To je to što me zanima!

Genijalan Bogutov potez koji sve govori o čudesnom Stephu

Andrew Bogut 'iščupao' je jednu loptu pod košem Orlanda, odbio je do Curryja, a dok se ovaj tek namještao za šut, Bogut je već krenuo u obranu slaveći koš
Vidi originalni članak

Stephen Curry je u pobjedi prvaka protiv Orlanda (119-113) zabio 41 koš i postao prvi NBA košarkaš koji je zabio 300 trica u sezoni. A koliko povjerenja u njega imaju njegovi suigrači fantastično je dočarao jedan detalj s kraja prve četvrtine. Andrew Bogut izborio se za jednu loptu pod košem Orlanda te je odbio do Curryja.

I dok se najbolji košarkaš svijeta tek namještao za šut za tri poena, Bogut je već krenuo u obranu slaveći koš iako Curry još nije ni uputio šut prema košu. Naravno, Steph je zabio, a Bogut ga je već čekao pod svojim obručem. Scena koja jasno govori koliko je Curry moćan ove sezone.

Sinoć je pogodio sedam trica iz 13 pokušaja i ugrabio 13 skokova te došao do svoje 301. trice u sezoni, a Warriorsi su postavili još jedan rekord stigavši do 45. pobjede zaredom na domaćem terenu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • wwww 08.03.2016.

    Bogut je na svako ljeto na Pagu,kupio je sebi tamo vikendicu i napravio jednu malu dvoranu,gdje trenira.Izuzetan čovjek i jedini koji je u ekipi Warriorsa bio izabran u 1 rundi na draftu za razliku od Currya kojem nisu davali velike šanse jer je bio 15 pick a za Green koji je bio 36 pick za njega su govorili da će biti dobar u nošenju torba glavnim zvijezdama a vjerovatno je jednog i drugog posjetio "darth vader" i ubacio im svoju silu.I uistinu neka ih sila goni..

  • strmi007 08.03.2016.

    To je u redu

  • Oblivion 08.03.2016.

    Naš čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare