To je to što me zanima!

'Englezi, uzmite mene, ja neću izgubiti od zamrznutog otoka'

Ja, Eric Cantona, potencijalni budući izbornik Engleske, obećajem da nikad neću izgubiti od malog zamrznutog otoka gdje je golman filmski redatelj, a pomoćni trener zubar, prvo je obećanje Cantone
Vidi originalni članak

Eric Cantona je kralj samopromocije. Poznato je da je bivši igrač Manchester Uniteda pun samopouzdanja, a kada nešto odluči onda to i ostvari. Ovaj put riječ je o mjestu engleskog izbornika, a insipiriran cijelom situacijom i ozračjem oko reprezentacije snimio je fenomenalan video u kojem navodi zašto bi on trebao biti izbornik.

Ne samo da je sam sebe kandidirao za mjesto engleskog izbornika, nego je dao i neka obećanja jednom kad preuzme klupu.

- Ja, Eric Cantona, potencijalni budući izbornik Engleske, obećajem da nikad neću izgubiti od malog zamrznutog otoka gdje je golman filmski redatelj, a pomoćni trener zubar! Ja, Eric Cantona, ću se moliti bogovima nogometa da prekinu kletvu engleskog golmana! Ja, izbornik Engleske, ću reći velikom Harryju Kaneu da više ne izvodi ključne slobodne udarce i kornere nego da ih čeka i zabije glavom! Pogotovo ako će pucati te je*ene slobodnjake na Mjesec - rekao je Cantona i nasmijao nogometni svijet.

Automatski je postao hit na društvenim mrežama, a Twitter je već pun hashtagova #CantoYes u znak potpore njegovoj 'kandidaturi'.

Pogledajte cijeli video. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nokia010 01.07.2016.

    Zna se da englezi nemaju vec decenijama velikih uspeha u fudbalu. PL je njihov najveci brend,osim naravno LIverpula. YNWA!

  • duje912 01.07.2016.

    takav nam čovik treba: bar bi na licu mjesta ispljukao lijenčine (manđo) i one koji nemreju trčat 90 minuta!!! takav nam treba a ne šminkeri i manekeni u odijelima!!!

  • Paul_George_13 01.07.2016.

    Kako me zivciraju ovi moralisti na 24 sata.. Covjek se sprda, nije to vrijedjanje Islanda brate mili..Nikad niste culi za za*ebanciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare