To je to što me zanima!

Genijalni potezi Gensheimera i susjeda Bombača u Ligi prvaka

Prvi susreti osmine finala rukometne Lige prvaka bili su prepuni lijepih poteza, obrana i svega što rukomet čini privlačnim za gledatelje. Gensheimer, Bombač i Marguč, samo su neki od aktera
Vidi originalni članak

Uwe Gensheimer pravi je rukometni mađioničar. Nećemo reći da je 'rukometni Mozart', ali svejedno nam svaki tjedan, što igrajući za francuski Paris Saint-Germain, što u dresu 'elfa', pokazuje zavidne rukometne vještine. 

Jednoj takvoj majstoriji u režiji Nijemca svjedočili smo i u susretu PSG-a i Nantesa u Ligi prvaka. Nadmudrio je naizgled jednostavnim potezom sa sedam metara golmana kojem je jedino preostalo očima ispratiti loptu u mrežu. 

Koliko su prvi uzvrati osmine finala bili lijepi za pogledati, dokazuje i činjenica da je ovaj Gensheimerov gol bio tek peti na ljestvici najljepših golova. 

Bomba Löwenova Peterssona, cepelin Glandorfa, gol Gaspera Marguča s krila u mrežu Stevanovića i nevjerojatna 'šrauba' fantastičnog Slovenca Deana Bombača, uz Gensheimerov sedmerac - najljepši su potezi prvog kola osmine finale EHF Lige prvaka. Uživajte!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svoj ti poso 28.03.2017.

    Lucija "elf" znaci 11... i to su koristili novinari za njemacku nogometnu rep. (posto ih i igra 11)... -a da ja tebe pitam koliko igraca ima u prvoj postavi u rukometu???

  • Logicno_1 27.03.2017.

    Jel vi tamo u 24 sata znate sta znaci elf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare