To je to što me zanima!

Gennaro Gattuso jede kokice, a Joe Jordan sprema osvetu...

Tu je Harry, a tu je... Hm, nema Jordana? Pitam se gdje je, kaže Gennaro Gattuso u smiješnom videu u kojem će mu Joe Jordan vratiti za ponašanje na San Siru...
Vidi originalni članak

Na izvratnoj utakmici na White Hart Lineu bit će 37.000 navijača. Meni su savjetovali da ne idem na tu utakmicu jer bih se mogao vratiti s 37.000 šamara, rekao je Milanov veznjak Gennaro Gattuso.

Kapetan "rossonera" u sramotnoj je predstavi okaljao ime kluba u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama na San Siru. Gattuso je divljao cijelu utakmicu, napao je pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana (59), da bi na kraju utakmice ponovno krenuo prema Jordanu i udario ga glavom u glavu.

Uefa ga je kaznila s pet utakmica suspenzije, a na internetu se pojavio video u kojem Gattuso mirno jede kokice i gleda utakmicu Tottenhama i Milana. Kamera u jednom trenutku pokazuje klupu Tottenhama.

- Tu je Harry, a tu je... Hm, nema Jordana? Pitam se gdje bi mogao biti... 

- Ovdje sam dečko. Nitko ne udara glavom u glavu Joea Jordana! Bum! Pojavio se Jordan u Gattusovom stanu i vratio Talijanu za San Siro. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • user_48142 08.03.2011.

    užasno me zivcira kod Tottenhama to sto nema kontinuitet dobrih igaraa. jednu utakmicu odigra neprepoznatljivo dobro i onda kiksa protiv wolverhamptona il izgubi od seljaka iz blackpoola. za kladionicu Tottenham je zaj**an. :/

  • fika002 08.03.2011.

    nije tu jos nista gotovo

  • rodaa1978 07.03.2011.

    fora je :D FORZA MILAN

Komentiraj...
Vidi sve komentare