To je to što me zanima!

Georg Koch još 1,5 godinu na golu modre momčadi

Ivan Kelava će biti moj nasljednik na golu Dinama, misli njemački golman koji će za prvaka Hrvatske braniti do ljeta 2009. godine
Vidi originalni članak

Georg Koch u nedjelju je napunio 36 godina, a s rođendanom je stigao i novi ugovor. U kratkom roku postao je miljenik maksimirskoga sjevera i najodanijih navijača.
- Za pobjedu dajem sve. Navijači su to prepoznali i hvala im. Čuo sam da me žele za kapetana. Velika je to čast, no mislim da je Bišćan idealan za kapetana - rekao je Koch. Supruga će mu za koji dan roditi drugo dijete, sina.
- Krenut će mojim stopama, bit će golman - ispucao je Koch. U Dinamo se zaljubio, no prigovara.
- Dinamu pod hitno treba novi stadion. Jadno je da tako odani navijači imaju ovakav stadion - završio je Georg Koch  te s osmijehom krenuo na trening.
Nijemac na Dinamovim vratima najavio je i Europsko prvenstvo. Kao navijač svoje reprezentacije, očekuje velike stvari od 'Elfa', a i malo bi koji navijač Hrvatske imao nešto protiv njegova scenarija.
- Na Euru će u finalu igrati Hrvatska i Njemačka. Na vašu  žalost,  pobijedit će  Njemačka - uz smiješak je poručio dobro raspoloženi Koch.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • domagojbbb 04.02.2008.

    fakat se vidi da si iz njemačke. kaj mi možemo kad nam nitko neće napravit barem jedan stadion koji valja... georg, nisi ti kriv

  • jojojojo 04.02.2008.

  • user_18665 04.02.2008.

    Baš mi je drago da nam je genijalac objasnil kak nam treba novi stadion,mi to bez njega nikad nebi skužili.Mene sve nekaj oko srca stegne kad vidim frajere tipa Mamić okržene hrđom i betonom,,,,,,,pa to je daleko ispod tajkunskog standarda.Nama koji svaki mjesec bezobzirno strpamo 3-4 soma kn u đep,je zadnje vrijeme da poduzmemo nekaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare