To je to što me zanima!

Georgina u prirodnom izdanju: Pazila je da ne izgori... Po glavi

Zaručnica portugalske megazvijezde Cristiana Ronalda uživa u slobodnim danima na jahti čiji najam stoji 250.000 kuna tjedno. Opet je mamila uzdahe desecima milijuna pratitelja
Vidi originalni članak

Ljeto je počelo, a dobar dio nogometaša još ima mjesec dana do kraja sezone zbog stanke koju je prouzročio korona virus. Ali, ako si Cristiano Ronaldo (35), možeš skoknuti do mora na slobodan dan i uživati u suncu s boljom polovicom.

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina vježba s Cristianom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je izgledao i prošli vikend. Juve je u petak sredio Lecce 4-0, Ronaldo je zabio 23. prvenstveni gol pa se onda sa zaručnicom Georginom Rodriguez (26) na jahti otisnuo na krstarenje Mediteranom.

Zanosna Argentinka, naravno, nije mogla zaobići priliku da na suncu pokaže obline i atribute na Instagramu, gdje je prati gotovo 19 milijuna ljudi.

"Sjajan je onaj koji ne treba ugasiti svjetlo drugih da bi zasjao", napisala je Georgina u opisu fotografije na kojoj se sunča na palubi pokazujući prsten i - stražnjicu.

Ako se nekom svidjela jahta, radi se o modelu Azimut 66 Fly koja može primiti devetero ljudi u četiri sobe, a tjedni najam stoji 250.000 kuna s pratećom posadom. Kako Cristiano tjedno spremi u džep oko 4,5 milijuna kuna samo od Juveove plaće, to ni ne osjeti na budžetu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Samo_Zadar_1 29.06.2020.

    Dobra si JADRANKA

  • gillingham 29.06.2020.

    ploditelj ovu rastavlja

  • krkanADZ 29.06.2020.

    i kakva je razlika izmedju nje i onih po Svačićevom ili hotelima. ?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare