To je to što me zanima!

Georgina za rođendan kupila Ronaldu mrcinu od 100.000 $ i 420 konja: 'Ti si savršenstvo'

Prije dvije godine nogometaša je iznenadila Mercedesom od 150.000 dolara, a ovaj put također se odlučila za SUV, i to Cadillac Escalade sa sedam sjedala. Dva čekaju nerođene blizance
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo napunio je 37 godina prošlu subotu i dobio novi auto. Pisali smo o garaži u kojoj mu stoje auti vrijedi 20 milijuna eura i koju je javnost mogla vidjeti u novom Netflixovu dokumentarcu "Ja sam Georgina". A upravo je trudna partnerica portugalskoj megazvijezdi poklonila još jednog limenog ljubimca za rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO: Ronaldo u hladnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cadillac Escalade, SUV s pogonom na sva četiri kotača dug 5,5 metara u kraćoj verziji s 420 konjskih snaga krasit će mu vozni park i u njega će moći stati cijela obitelj: Cristiano, Georgina, sin Cristiano Jr. (11), blizance Evu i Matea (4) i kći Alanu Martinu (4).

Obitelj bi uskoro trebala biti brojnija za još jedan par blizanaca koje nosi Georgina (28). Pobrinula se da Cadillac u njihovoj verziji ima još jedan par sjedala, ekrane i bežične slušalice.

POGLEDAJTE VIDEO: Rođendanski poklon za Ronalda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Takav model nije u prodaji u Europi, pa ni u Engleskoj, gdje obitelj trenutačno živi pa se majka Ronaldove kćeri pobrinula nabaviti ga "preko bare", iz SAD-a. Cijena mu tamo doseže 100.000 dolara, javlja Marca. To je oko 87.000 eura, odnosno 656.000 kuna.

"Sretnih ti 37 godina, ljubavi mog života. Volimo te beskrajno. Najbolji otac i najbolji životni partner kojeg nam je Bog mogao dodijeliti. Borac si i zaslužan za sve dobro što ti se događa. Ti si savršenstvo i ispiracija", napisala je Georgina u opisu videa.

Već mu je kupila jedan auto

To nije prvi luksuzan auto koji je Georgina kupila Cristianu za rođendan. Prije dvije godine u Torinu ga je iznenadila Mercedesom AMG G63, koji je u to vrijeme stajao oko 150.000 dolara.

Ukrasila ga je velikom mašnom i napisala kako želi prevoziti njihovu ljubav u tom poklonu.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • purple.heart 07.02.2022.

    bas je kreativna, kako se samo toga sjetila 😃 a i jadna ta djeca. ne znam vise ni koliko ih je ali znam da nemaju ni majku ni oca ni normalan zivot

  • jamesbond7777 07.02.2022.

    Kako se samo sjetilaa🙄🙄i od svoje place šparalaa

  • Mičuda 07.02.2022.

    Inače,ako neznate,a vidim da neznate,ona mjesečno mlati lovu od 200k eura,raznoraznim reklamama i društvenim mrežama,proizvodima

Komentiraj...
Vidi sve komentare