To je to što me zanima!

Georginu i Dilettu neće zvati na Sanremo: 'Nisu prave zvijezde'

Na tradicionalnom festivalu Sanremu nerijetko se pojavljuju slavne osobe među kojima su inače sportska novinarka Diletta Leotta i Georgina Rodriguez, ali ove je godine organizator odlučio napraviti iznimku
Vidi originalni članak

Na glazbeni festival Sanremo, koji se tradicionalno održava svake godine i postao je svojevrsni simbol Italije, nisu pozvane jedne od najpoznatijih ljepotica o kojima se gotovo svakodnevno piše u talijanskim medijima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Diletta i Zlatan Ibrahimović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizator festivala Amadeo Sebastiani, poznatiji kao Amadeus, talijansku sportsku novinarku Dilettu Leottu (29) i partnericu Cristiana Ronalda Georginu Rodriguez (27) ne želi ugostiti jer smatra da bi se prednost trebala dati običnim djevojkama pored onih koje se konstantno razvlače po medijima.

- Nisam ih ni uzeo u razmatranje. Nisu to prave zvijezde - rekao je Amadeus.

Inače je uvriježeno pravilo da se na festival zovu svjetske poznate ličnosti kako bi se povećao interes javnosti, ali izgleda da je organizator sada odlučio otići u drugom smjeru. 

- Ove godine ćemo također imati ženu koja će govoriti o statusu žena. To će biti medicinska sestra Alessia Bonari, koja je postala simbol borbe protiv virusa i kojoj je maska izazvala ozljede na licu - rekao je Amadeus. 

Sportska novinarka i zvijezda talijanskog DAZN-a Diletta Leotta prošle je godine nastupala na Sanremu govoreći o ljepoti i pritom je izazvala brojne kontroverze, što je također možda jedan od razloga zbog koje je neće biti na festivalu. 

Pored Dilette i Georgine, neće tamo biti ni atraktivne Alice Campello, supruge Španjolca Alvara Morate (28) koji je na posudbi u Juventusu iz Atletico Madrida. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nickkobalt9 11.02.2021.

    aj napokon dobra vijest

  • OšKavu 11.02.2021.

    Hahaha haha kako su izvisile

  • bree77 11.02.2021.

    što nije Georgina lani plesala na San Remu i svi bili oduševljeni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare