To je to što me zanima!

Gerilci: Volimo Adebayora, ali sve ćemo vas izrešetati

Glasnogovornik gerilske skupine koja je napala autobus tožanske reprezentacije izjavio je da su svi mete i da će sve izrešetati jer su oni u ratu...
Vidi originalni članak

Mi smo u ratu, a u ratu je, znamo, sve dopušteno, izjavio je glasnogovornik Oslobodilačke fronte kabindske enklave, separatističke gerilske skupine koja je organizirala napad na nedužne tožanske reprezentativce u Africi. Prijetnja se odnosi na najveće zvijezde turnira, pišu britanski mediji, poput Didiera Drogbe, Michaela Essiena i Adebayora.
- Volimo Adebayora, ali sve ćemo ih izrešetati. Svi ste vi naše mete - prenosi britanski News of the World prijetnju lokalnih pobunjenika poznatim nogometašima na Afričkom kupu nacija.
Iako je njihova vlada inzistirala na povratku iz Angole, tožanski nogometaši predomislili su se i žele igrati na kontinentalnom prvenstvu upravo u čast svojih poginulih.
- Odlučili smo da ćemo igrati protiv Gane.  Ljudi su poginuli. Ne možemo ih sada iznevjeriti poput kukavica. Ostanemo li, pobunjenici će ostvariti svoj plan - rekao je kapetan reprezentacije Dossevi.
Ipak, premijer Toga Hilbert Tounga naredio je da se reprezentacija Toga odmah vrati kući i poslao avion po reprezentativce.
- Mi smo djeca Toga i poštivat ćemo svaku odluku naše Vlade. Čuli smo se s obiteljima i svi su poštivali našu odluku da igranjem odamo počast preminulima. Ipak, premijer države i njegovi suradnici znaju što je najbolje za nas pa napuštamo Angolu - rekao je Adebayor.

GOLMANA TOGA USPJEŠNO OPERIRALI

Rezervnog vratara tožanske reprezentacije Kodjovija Obilalea (25) uspješno su operirali u johanesburškoj bolnici Milpark, trenutačno se nalazi na traumatološkom odjelu.
- Stanje mu je stabilno - rekao je liječnik Elias Degiannis.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_18412 11.01.2010.

    posteno. bar kazu na cemu su.

  • WebSuperman 11.01.2010.

    sve mi se više i više sviđaju ovi gerilci

  • user_29271 11.01.2010.

    oće oni igrat na kraju ili neće, dajte se već jednom odlučite, pun mi je k.... već takvih vijesti!! kakve sie vi j..... novine!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare