To je to što me zanima!

Gerland, Lyon i osmina finala 'ukleti' za Real, Lovren sjajan

Lyon i Real odigrali su 1-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Od 2005. to je sedma međusobna utakmica ove dvije momčadi, Real ih nikad nije pobijedio...
Vidi originalni članak

Prvi put su međusobno igrali 2005. godine i od tad, uključujući večerašnju utakmicu, nanizali još šest utakmica, ali sve ove godine Real Madrid ne zna za pobjedu protiv Lyona. Gerland je stadion koji je uklet za Real, ali nakon tri poraza barem nisu izgubili. 

U prvom poluvremenu postojala je samo jedna momčad. Francuzi su potpuno neutralizirali Mourinhove igrače, niti Cristiano Ronaldo se nije vidio, a Gomis je u 34. minuti promašio 'zicer' sa 10-ak metara. 

Početkom nastavka Real je 'stisnuo'. Ronaldo je skroz iskosa sa 20-ak metara iz 'slobodnjaka' pogodio stativu, a odmah nakon toga Ramos prečku poslije kornera. Pritisak su okrunili golom, u 65. minuti je zabio Benzema koji je u igru ušao samo 43 sekunde prije gola. Slobodnjak je sedam minuta prije kraja izveo Pjanić, Cris je prebacio loptu do Gomisa koji zabija ispred Casillasa. Zasluženi gol nade za Lyon...

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren odigrao je gotovo savršeno cijelu utakmicu i za svoju izvedbu zaslužuje visoke ocjene.

Uzvrat je za tri tjedna, a Real se nada da će prekinuti crni niz od čak šest uzastopnih ispadanja u osmini finala Lige prvaka.

Dosadašnji susreti Lyona i Reala

2005/06. - skupina:

Lyon-Real 3-0, Real-Lyon 1-1

2006/07. - skupina

Lyon-Real 2-0, Real-Lyon 2-2

2009/10. - osmina finala

Lyon-Real 1-0, Real-Lyon 1-1

Anelka smirio dansku senzaciju

Menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti na gostovanje kod Kopenhagena putovao je s knedlom u grlu. Chelsea je ispao iz utrke za naslov prvaka i iz FA Cupa. U velikoj je krizi i da su izgubili, Ancelotti bi bio bivši.

No, spasio ga je sjajni francuski napadač Nicolas Anelka, koji je dvama golovima donio Chelseaju prednost uoči uzvrata na Stamford Bridgeu. Anelka je u zadnjih 11 utakmica Lige prvaka u kojima je igrao od početka zabio 10 golova.

Kopenhagen - Chelsea 0-2 (Anelka 18', 55')

Idi na 24sata

Komentari 95

  • zele15021981 24.02.2011.

    ne moze taj lovren čuvat moju babu

  • wrale 23.02.2011.

    a joooooooooooooooooooj pa mourinho je povukao ručnu,kao što se i vidjelo,taktika,taktika dečki moji,kad im se igralo uzeli su loptu i nema je 5 minuta,gdje je lopta gdje???pitali su se igrači lyona,mislivši da su bili bolji od njih..hahahha..smijeh....benzema na klupi,special one mu kaže uđi i zabij gol zbog ljudi koji se klade,on to i napravi..hehehe...i onda mala greškica i 1:1...kakva igra lyona,to je neigra reala....:PP

  • jajcanin 23.02.2011.

    Navijač sam Barcelone i moram priznat kako real ima puno veće šanse da osvoji ligu prvaka, ovdje je igrao na sigurno, lyon nije imao šansu da pobjedi još su se dobro i izvukli sa x-om

Komentiraj...
Vidi sve komentare