To je to što me zanima!

Gerrard ga se odrekao: Eros Grezda vraća se u Gradski vrt

Osijek je prodao Erosa Grezdu u ljeto 2018. za dva milijuna eura, a sad ga vraća u momčad nakon što se u Rangersima nije naigrao. Sve je presudio incident u kojem je pljunuo suparnika
Vidi originalni članak

Eros Grezda (24) otišao je iz Osijeka u Rangerse u paketu s Bornom Barišićem (27) u ljeto 2018., ali njihova je karijera na Otoku krenula drugačijim putevima.

Dok se Barišić prometnuo u prvotimca hrvatske reprezentacije, Albanac je uglavnom bio na marginama. U prvoj sezoni nastupio je 13 puta u ligi, još tri u Europskoj ligi i jedan u liga-kupu, a onda je napravio eksces zbog kojeg ga je Steven Gerrard prekrižio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Albanski reprezentativac na utakmici protiv Ballymena Uniteda za mladu momčad Rangersa 20. rujna prošle godine sukobio se s protivničkim igračem Andrewom Burnsom i pljunuo na njega.

Igrači Rangersa ispričavali su se protivničkom treneru u njegovo ime, klub ga je kaznio i financijski, a Gerrard je bio jasan:

- Više neće predstavljati ovaj klub!

Čekao je Grezda zimski prijelazni rok kako bi dogovorio izlaznu kartu i, čini se, dočekao je u prvim danima 2020. godine. Osijek je pokazao želju da ga vrati, a prema pitanju škotskih medija, posao je dogovoren i Eros će ubrzo ponovno trčati Gradskim vrtom. Kako piše Sun, Rangersi imaju pravo na postotak budućeg transfera.

Inače, Osijek je u subotu počeo pripreme za drugi dio sezone, a uskoro seli u španjolsku Marbellu, gdje je bio u dva navrata. Igrat će pripremne utakmice protiv Puskás Akademije, Nürnberga, bukureštanskog Dinama i moskovskog Lokomotiva. HNL se nastavlja prvog vikenda u veljači.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 06.01.2020.

    sad nek razvija jufku za pite

  • kikiCK 06.01.2020.

    Bravo za Gerarda.Ako se igrač ne može suzdržati od provokacija u tijeku utakmice,smiriti živce i koncentrirati se na igru onda nije ni koristan za momčad.Mislim da će Gerard bu nekoliko sljedećih godina postati super uspješan trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare