To je to što me zanima!

Gerrard je poručio Sterlingu: 'Nisi pošten, budi muškarac'

Raheem treba razgovarati s vlasnicima i s trenerom, a ne glumiti da je bolestan i odbijati ići na put. Liverpool ima milijune navijača i većina ga želi i dalje gledati...
Vidi originalni članak

Raheem Sterling čvrsto je odlučio napustiti Liverpool i ustrajat će na odlasku po svaku cijenu. Redsi u nedjelju idu na pripreme, a on je prvo rekao da neće uopće sjesti u zrakoplov s igračima, a dan kasnije javio je da ne može doći na trening jer je bolestan. Njegovo ponašanje iživciralo je navijače, ali i legendu kluba Stevena Gerrarda.

- Nisam nimalo sretan kako se sve to razvija i mislim da nema potrebe za svim tim. Svi se trebaju početi ponašati kao muškarci. Raheem treba razgovarati s vlasnicima i s trenerom Brendanom Rodgersom, a ne glumiti da je bolestan i odbijati ići na put. Liverpool ima milijune navijača diljem svijeta i većina želi i dalje gledati Sterlinga u crvenom dresu pa nije pošteno prema njima da se tako ponaša.

Podsjetimo, za Sterlinga je zainteresiran Manchester City koji stoji sa strane i čeka svoju priliku.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • čekićar 1974 11.07.2015.

    Mali papak, trebaju ga se rješiti pod hitnoooo

  • Vladek78 11.07.2015.

    svakog nezadovoljnog igrača treba pustiti da ide gdje hoće.Takva situacija je bila kad je Leeds osvojio prvensto a Liverpool zagrizao za Kewella(koji je prijetio da do kraja ugovora neće igrati nikako i na kraju otići kao slobodan igrač)i na kraju je za mizeriju otišao iz kluba

  • delboy44 11.07.2015.

    znam da ne spada pod ovaj clanak ali Schweinsteiger prelazi u Man.U. ceka se potvrda oficijalna tokom dana. mislim da je za sad ovo najzvuciniji transfer.

Komentiraj...
Vidi sve komentare