To je to što me zanima!

Gerrard: Klinci, ako dobijemo Chelsea, idemo u McDonald's

Steven Gerrard došao je na trening U-13 momčadi Liverpoola. Imao je vremena za sve klince, fotografirao se i obećao ih odvesti u McDonald's ako Chelsea "padne"...
Vidi originalni članak

Steven Gerrard pravi je kapetan. Pokazao je to nakon pobjede protiv Cityja kad je okupio igrače i u emotivnom govoru tražio od njih da ne posustanu. 

Posljednjim potezom Gerrard je pokazao kako misli i na najmlađe. Kapetan "redsa" došao je na trening Liverpoolove U-13 momčadi. Imao je Gerrard vremena za sve klince, fotografirao se s njima, a potom im je nešto obećao.

- Stevie je rekao klincima da će ih odvesti u McDonald's ako Liverpool u nedjelju pobijedi Chelsea - napisao je nekadašnji branič "redsa", Rob Jones, koji je na Twitter postavio fotografiju Gerrarda s mladom momčadi Liverpoola.

U nedjelju je veliki derbi u Premiershipu. Utakmica koja bi mogla odlučiti o naslovu prvaka. Liverpool kao prvoplasirana momčad dočekuje Chelsea koji na drugom mjestu ima pet bodova manje. Pobjeda Liverpoola značila bi i vjerojatno osvajanje titule.

Liverpoolovi navijači to čekaju duge 24 godine...

Idi na 24sata

Komentari 53

  • MrJurich 26.04.2014.

    Mlad je on jos 33 su mu tek :D

  • gibrllini 25.04.2014.

    Miroslave,nesrećo jedna!Opet si zaboravio popit tablete za psihicke probleme!ccc...

  • user_320725 25.04.2014.

    Bolje da ih je odveo na burek. Jeftinije je i zdravije

Komentiraj...
Vidi sve komentare