To je to što me zanima!

Gerrard kupuje u HNL-u: Želja Rangersa je Dinamov Hodžić

Bosanski internacionalac bi se odlično uklopio u sastav Rangersa. A pored svega, sportski direktor kluba je nakon dovođenja Katića rekao za YouTube kanal Rangersa kako želi ponovo kupovati u HNL-u, piše HITC
Vidi originalni članak

Glasgow Rangersi doveli su u ovom prijelaznom roku Nikolu Katića iz Slaven Belupa, ali lako je moguće da to neće biti zadnji šoping menadžera Stevena Gerrarda u HNL-u ovo ljeto!

Ne baš uvjerljiva (napadačka) predstava škotskog velikana u kvalifikacijama za Europsku ligu protiv makedonskog Škupija otvorila je oči nekadašnjem legendarnom veznjaku i kapetanu Liverpoola da mu je potrebno još municije u ofenzivnom dijelu igre.

I škotski novinar Olly Dawes ističe kako bi do kraja prijelaznog roka Gerrard mogao posegnuti za još jednim napadačkim pojačanjem. A kaže Dawes, kud ćeš bolje rješenje od Dinamovog stasitog centarfora Armina Hodžića!

- Hodžić (23) je vrlo efikasan u zagrebačkom Dinamu. U 108 utakmica postigao je 49 golova te pritom pokazao da je svestran napadač koji ima dovoljno vještine, brzine, lukavosti i fizikalija da ostvari veliki transfer. Bosanski internacionalac bi se zbog svih navedenih karakteristika odlično uklopio u sastav Rangersa. A pored svega, sportski direktor kluba Mark Allen je nakon dovođenja Katića rekao za službeni YouTube kanal Rangersa kako želi ponovo kupovati u HNL-u - piše Dawes.

Škotski novinar vidi još jednu olakotnu okolnost za dovođenje Hodžića.

- Hodžić je bio u Liverpoolu u isto vrijeme kad i Steven Gerrard. Proveo je tri godine u mlađim kategorijama 'redsa' i Gerrard se vjerojatno sjeća talenta koji Hodžić posjeduje. A kako je transfer Milwallovog Jakea Coopera ne baš izgledan, Rangersi bi svoj novac trebali usmjeriti prema dovođenju još jednog napadača i Hodžić bi trebao biti na radaru Gerrarda i sportskog direktora Allena - zaključuje Dawes.

VIDI OVO: 10 stvari o Vrsaljku koje morate znati.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Simulacija_stimulacija 24.07.2018.

    Možda zbog jezika...

  • DR.WHOO 24.07.2018.

    Dajte ga i besplatno

  • Lud_ko_struja 24.07.2018.

    on ode i dovedu onog španjolca i još smo jači....

Komentiraj...
Vidi sve komentare