To je to što me zanima!

Gerrard ne posustaje: Golčina iz slobodnjaka za prolaz dalje

Kapetan Liverpoola zabio je dva gola u dvije uzastopne utakmice prvi put još od 2005. godine. Crveni su prošli u četvrti krug FA kupa, gdje će igrati protiv Boltona
Vidi originalni članak

Steven Gerrard objavio je da će sljedećeg ljeta napustiti Liverpool, a odmah u prvoj utakmici poslije te objave zabio je dva gola. U susretu trećeg kruga FA kupa odveo je "redse" do pobjede 2-1 u gostima kod Wimbledona. 

Gerrard je prvi gol zabio glavom u 12. minuti, nakon ubacivanja Javija Manquilla s desne strane. Izjednačio je Adebayo Akinfenwa, najsnažniji nogometaš na svijetu, nakon gužve u šesnaestercu Liverpoola poslije kornera s lijeve strane. 

Konačnih 2-1 postavlja Gerrard fantastičnim udarcem iz slobodnjaka u 62. minuti. S obzirom na to da je prije četiri dana pogađao dva puta protiv Leicestera, kapetanu je ovo prvi put da je zabio dva gola u dvije utakmice u nizu još od 2005. godine. Dejan Lovren nije bio u sastavu.

Liverpool u četvrtom krugu dočekuje Bolton, dok će Leicester još pričekati svojeg protivnika jer su Burnley i Tottenham odigrali 1-1 u ponedjeljak. Nacer Chadli doveo je Spurse u vodstvo u 56. minuti, ali Samuel Vokes uzvratio je u 73., čime je izborio novi susret s Tottenhamom u borbi za sljedeće kolo engleskog kupa.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • NikolaDučkić_1 06.01.2015.

    Svaka cast Gerrard,a ovaj nabildani cak i nije los.

  • puno retardiranih ljudi 06.01.2015.

    Da su bili u drugim dresovima, ruku na srce nebi se znalo tko je prvoligas a tko treceligas. Ovi su ladno mogli dati par komada ekipi koja je na pocetku sezone najavljivala borbu za premiership

  • strmi007 06.01.2015.

    dobar gol iz slobodnog

Komentiraj...
Vidi sve komentare