To je to što me zanima!

Gerrard prošlog ljeta odbio Bayern: Nije mi to bio izazov!

Gerrard je već 15 godina u Liverpoolu i očito nema namjeru mijenjati klub do kraja karijere. Da je to učinio prošle godine vjerojatno bi osvojio trostruku krunu u Bayernu
Vidi originalni članak

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard (33) oličenje je vjernosti u nogometnom smislu. Iako redsi već godinama nisu konkurentna momčad ni u Ligi prvaka ni u engleskom prvenstvu, njemu ne pada napamet napuštati klub, unatoč izdašnim ponudama klubova koji se bore za trofeje.

Da je prošlog ljeta odlučio suprotno, osvojio bi trostruku krunu. Naime, zvao ga je Bayern.

- Istina, imao sam priliku otići u klub koji je igrao u Ligi prvaka, no i ranije sam imao slične situacije, no nije mi to bio izazov - kazao je Gerrard koji s Liverpoolom nije osvojio samo još domaće prvenstvo.

Inače, Gerrard danas slavi 15 godina u crvenom dresu, u kojem je nastupio 441 put i zabio 98 pogodaka. Za jubilej je sa suigračima pobijedio Olympiacos 2:0 na Anfieldu. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 24ok 05.08.2013.

    Imate dobra film, zove se Being Liverpool. Tu je SG rekao da u toj sezoni kada je LFC osvojio Ligu Prvaka, klub bio u teskoj finansijskoj poziciji i da su prodalo Owena zbog toga, i da je on razgovarao sa upravom i trenerom i rekao da ako ce njegova prodaja pomoci da se klub izvuce iz dugova, da ce potpisati za bilo koji klub koji ponudi najvise para za njegov transfer, sto su oni odbili i rekli da nema potrebe za tim, malo kasnije on je potpiso novi ugovor za Liverpool, i ispunio sebi veliku zelju, Nije to imalo nikakve veze sa osvajanjem ili ne osvajanjem LP.

  • birtija2505 04.08.2013.

    on i carragher su igracine.....bez obzira na sve ostali su uz svoj klub.......takvi su rijetki i oni ce se pamtiti dugo......

  • Zvecko_1 04.08.2013.

    Izgleda da Gerrard nece nikad osvojiti titulu sa Liverpool-om, to ce mu biti jedina zal i boljka u zivotu jer to svaki veliki igrac u Engleskoj prizeljkuje da dozivi taj osecaj. Sad ga vec stizu godine a njegov klub nije bas u nekoj finansiskoj mogucnosti da dovodi velike igrace i trenere. Izgleda da je Liverpool imao najbolje dane sa Rafom Benitezom a ja se nadam da ce Gerrard doziveti da osvoji PL ako ne kao igrac makar kao trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare