To je to što me zanima!

Gerrard protiv Varaždina igra u terminu Superkupa: Prosinečki je za mene malo veća legenda

Odigrat ćemo utakmicu u najjačem sastavu protiv Saudijaca. Dobro smo se pripremili i ući ćemo u prvenstvo kako želimo. Publika se sigurno zaželjela nogometa, a želimo vidjeti gdje smo, rekao je trener Varaždina
Vidi originalni članak

Tjedan je dana do početka nove sezone HNL-a, a pred mnogim je klubovima još samo posljednja provjera prije povratka ligaškim uzbuđenjima. Pripreme su iza njih, a izabranici Marija Kovačevića će nakon pobjede protiv Rudeša (1-0) na domaćem terenu igrati još protiv saudijskog Al-Ettifaqa.

PRIJATELJSKI OGLED VIDEO Zaspao na početak! 'Žuti' gledao crveni karton stopera Rudeša u 23. sekundi utakmice

- Dao sam priliku igračima koji su tek došli, a trebali smo zabiti još koji gol u prvom poluvremenu. Odmarali smo neke bitne igrače poput Brodića, Teklića, Pilja, Pëllumbija - objasnio je strateg varaždinskog prvoligaša.

U subotu, od 20 sati na stadionu Varteksa, u goste im stiže momčad predvođena legendarnim engleskim nogometašem Stevenom Gerrardom. Tako će nakon Roberta Prosinečkog momčad protiv koje igra Varaždin predvoditi još jedno veliko nogometno ime.

- Da, da, igramo protiv samih legendi. Doduše, za mene je Prosinečki malo veća legenda od Gerrarda koji je legenda Liverpoola.

- Odigrat ćemo utakmicu u najjačem sastavu. Dobro smo se pripremili i ući ćemo u prvenstvo kako želimo. Publika se sigurno zaželjela nogometa, a želimo vidjeti gdje smo - rekao je Kovačević i tako pozvao publiku.

LEGENDA LIVERPOOLA Steven Gerrard stiže u Varaždin odigrati prijateljsku utakmicu

Ulaz će biti besplatan, a jedini 'problem' je taj da se u isto vrijeme igra utakmica Dinama Hajduka u Superkupu na Maksimiru. Bilo kako bilo, zasigurno ćemo imati nogometnu večer u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Ivan Horvat Budimir 13.07.2023.

    Žuti je malo veci alkos i buda letina !

  • sinjskidišpetpk 13.07.2023.

    tako se sad to kaže?malo veća legenda?

Komentiraj...
Vidi sve komentare