To je to što me zanima!

Gerrardu Turci kvare posao: Marić je na meti Fenerbahčea

Ponajbolji napadač HNL-a Mirko Marić nalazi se pred ljetom odluke. Za njegove usluge zainteresirano je 'pola Europe', a u turskim medijima pojavile su se informacije da bi Marića mogao dovesti Fenerbahče
Vidi originalni članak

Osijekov napadač Mirko Marić (23) bez ikakve dileme igra sezonu života. Bivši napadač Širokog, Videotona i Dinama vodi borbu za najboljeg strijelca HNL-a, a u 33 nastupa ove sezone utrpao je 18 komada i dodao sedam asistencija u svim natjecanjima.

Takve partije nisu prošle neprimjetno ni kod brojnih skauta europskih klubova koji su ove sezone hrlili na hrvatske stadione. Već ranije pisali smo o interesu Glasgow Rangersa za Mirka Marića, a sada se u priču upleo posrnuli turski velikan Fenerbahče koji bi Škotima vrlo lako mogao pokvariti posao.

Fenerbahčeu je ovo jedna od najgorih sezona u novijoj povijesti kluba. Nalaze se na katastrofalnom 10. mjestu ljestvice i momčad su koja je prepuna starih i isluženih igrača poput Škrtela, Valbuene, Soldada i inih. Turcima očajnički treba potpuni remonta, a mladi hrvatski napadač vrijedan milijun i pol eura idealno se uklapa u novu igračku križaljku.

Turski mediji ne navode koliko je Fener spreman iskeširati za ponajboljeg napadača HNL-a, ali za očekivati je izdašnu ponudu poput one kakvu je zimus na adresu Osijeka poslala Kasimpasa za Harisa Hajradinovića.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 16.05.2019.

    miga bi i ja pocet skautirat

  • 15.05.2019.

    Fenerbahce je ionako na dnu

  • ante216 15.05.2019.

    Ovaj Maric je drvo od igrača,zabija samo malim klubovima nesto tipa Hodzic kad je bio u Dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare