To je to što me zanima!

Ghedin: Hrvati su moćni, igrat ćemo s petoricom u obrani

Iako Malti utakmica s Hrvatskom rezultatski ne znači ništa, njihov izbornik najavio je čvrstu obrambenu formaciju kojoj će glavni cilj biti ne primiti gol od Čačićevih igrača
Vidi originalni članak

Očekujemo još jednu tešku utakmicu nakon poraza od Norveške. Povratak na Maltu je dugo trajao i igrači su mi umorni, ali vjerujem u dobar nastup mojih igrača, rekao je izbornik Malte Pietro Ghedin.

Malta je u subotu izgubila na gostovanju kod Norveške 2-0 i večerašnja (20.45) utakmica protiv Hrvatske rezultatski im ništa ne znači. No talijanski stručnjak svjestan je hrvatske snage i večeras će u Ta'Qaliju 'parkirati autobus'.

- Ne možemo si priuštiti nove pogreške te ću i ovaj put igrati s petoricom u obrani. Hrvatska ima snažnu momčad čak i bez ozlijeđenih Marija Mandžukića i Luke Modrića. Njihovi igrači tehnički su fantastično potkovani i mogu nam prouzročiti puno problema - kaže Ghedin.

U spomenutoj utakmici u Norveškoj Ghedin je izveo sastav u formaciji 5-4-1, no njegovi igrači izdržali su tek 19 minuta bez primljenog gola. I za Hrvatsku bi bilo jako dobro kada bi već na samom početku zabila gol.

- Znamo da dolaze po pobjedu i plasman na Europsko prvenstvo. Hrvati imaju zastrašujuću momčad, puno jaču od Norvežana. Pa oni u momčadi imaju nekoliko nogometaša vrhunske klase. No ja sam ponosan na svoje igrače, vjerujem da možemo odigrati puno bolje nego protiv Norvežana, samo moramo pokazati malo više samopouzdanja - hrabri se Talijan.

Malta je posljednja u našoj skupini s dva boda osvojena protiv Bugarske i Azerbajdžana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Znamo sve, a zapravo neznamo ništa 13.10.2015.

    nije bunker nego autobus

  • slave veliki 13.10.2015.

    albaniju izbacuju radi namijestanja i srbija ide u baraz...konacno da neko mafijaskoj drzavi stane na rep...pravda je dostizna...

  • - DAVOR - 13.10.2015.

    Sam pristupom ko protiv bugara u prvih 20 minuta kako smo igrali možemo probit bunker. Puno boćnih prodora agresia i brza lopta,bez toga se nemože probit bunker ni protiv liliputanaca i to se pokazalo već mnogo puta. 3-5-2 bi trebalo igrat i dodat kramu u napad,perišić i pjaca široko po boku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare