To je to što me zanima!

Giannis odigrao 20 sekundi na All Staru, njegova momčad na pogon Tatuma dobila Jamesovu

Kapetani su prije susreta bili upitni zbog ozljeda, ali ipak su odigrali barem malo. Grk je otvorio utakmicu košem i izašao, a James je na kraju igrao 14 minuta i 25 sekundi uz 13 poena, skok i četiri asistencije
Vidi originalni članak

U Salt Lake Cityju je All star utakmicom završen 'NBA All Star' vikend. Kapetani LeBron James i Giannis Antetokounmpo pola sata prije susreta birali su timove, a na kraju je tim na čelu s Grkom slavio 184-175.

Nekog pretjeranog spektakla i nije bilo, osim već uobičajenog visokog broja koševa. Najbolji igrač susreta bio je Bostonov Jason Tatum koji je ubacio rekordnih 55 poena uz deset skokova i šest asistencija, a čak je 27 poena zabio u trećoj četvrtini i tako u vitrinu spremio nagradu za MVP-a susreta te s prvog mjesta maknuo Anthonyja Davisa koji je svojevremeno ubacio 52 poena.

Što se tiče kapetana, spominjalo se da ni jedan ni drugi možda neće zaigrati zbog ozljeda, ali ipak su se pojavili na parketu. Giannis je igrao tek dvadesetak sekundi uz ubačen prvi koš na utakmici, dok je James na kraju igrao 14 minuta i 25 sekundi uz 13 poena, skok i četiri asistencije.

De'Aaron Fox iz Sacramenta nije uspio zabiti nijedan koš u devet minuta, a valja istaknuti da su za Jamesovu momčad nastupili srpski košarkaš Nikola Jokić i Slovenac Luka Dončić, a obojica su ubacila po četiri poena.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare