To je to što me zanima!

Giggs je donio pehar u Zagreb: Uh, da bar Luka dođe u United

Igrao sam sa Scholesom koji je bio strašan igrač, Modrića obožavam i on bi bio prava zamjena za njega u Manchesteru. Ima još vremena za to, rekao je Giggs koji je u Zagrebu
Vidi originalni članak

Pehar Lige prvaka nakon Osijeka stigao je u i Zagreb te će biti izložen dva dana u našoj metropoli. Zagrebačka banka i UniCredit Grupa, kao sponzori ovoga događaja, omogućili su Osječanima, kao i Zagrepčanima da vide slavni trofej uživo.

Službeni ambasador ove akcije je slavni velški nogometaš Ryan Giggs. On je pričao o svojim iskustvima u Ligi prvaka, a dotaknuo se i hrvatskih igrača.

POGLEDAJTE VIDEO: Ryan Giggs u Zagreb donio pehar Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Imate odlične igrače poput Rakitića i Mandžukića. Osobno je moj favorit Luka Modrić, on je top igrač, naravno da bih bio sretan da je došao u United. Ima još vremena za to. Igrao sam sa Scholesom koji je bio strašan igrač, Modrića obožavam i on bi bio prava zamjena za njega - nahvalio je Luku legendarni igrač.

Dotaknuo se i nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

- Igrali ste odličan nogomet i zbog toga ste zaradili mnoge simpatije na Otoku. Moj Wales je bio odličan, a vama je doista nedostajalo samo malo sreće. U jednom trenutku kad ste igrali u skupini, činilo se kako možete otići do kraja i uzeti naslov. Ostavili ste sjajan dojam.

Slaven Bilić prošle sezone je u Premiershipu radio odličan posao, Giggs se kao pomoćnik Van Gaala u Manchester Unitedu susretao s našim bivšim izbornikom. 

- Slaven je prošle godine napravio fantastične rezultate s West Hamom. Ove mu malo lošije ide, ali siguran sam da će ponovo početi pobjeđivati i igrati dobro kao prije. Nije im lako jer su otišli sa svog Upton parka i sve im je to novo. S Bilićem smo se prošle sezone susreli nekoliko puta jer smo igrali i u FA kupu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Giggs je 1999. godine s Unitedom osvojio trostruku krunu, a prvak Europe je bio i 2008. godine.

- Uzeo sam dva naslova i izgubio još dva finala. Naravno da je poseban osjećaj dignuti taj pehar, za mene je, pogotovo posebno bilo 1999. kad sam s Unitedom  u 10 dana osvojio tri trofeja. To je bilo doista nešto specijalno - rekao je Giggs i osvrnuo se na gostovanje Uniteda u Zagrebu.

Bilo je to u skupini Lige prvaka te 1999. kad su 'crveni vragovi' u Maksimir došli kao aktualni prvaci Europe.

- Bilo je to prije 17 godina, ali dobro se sjećam te utakmice i pobjede 2-1. Sir Alex Ferguson nas je upozoravao da nas u Maksimiru čeka vatrena atmosfera, da su ovdje navijači jako strastveni te da ih moramo utišati. Osjetio sam strast navijača kad smo izašli na terenu, bili su jako glasni. Dobro sam zapamtio tu atmosferu - dodao je Giggs.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • demmy.. 21.10.2016.

    parodija s tim peharom..

  • piramida 21.10.2016.

    Ljudi se pocinju klanjati Kutlama,koje nemaju nikakvu vrjednost i naj besmislenije stvari na svjetu , tu kutlu spakuj gdje je joj i mjesto u UEFI,A ne nosatijecpo evropi ko nekada Tito sto je noso klipacu a yugosi se klanjali i plakali od dragosti sjecajuci se besani noci sa omladinski radni akcija gdje se je naj vise sexsalo i stvarala yugo nacija.

  • piramida 21.10.2016.

    Uh da bar luka dode u manj,koja glupost od novinara .

Komentiraj...
Vidi sve komentare