Obavijesti

Sport

Komentari 21

Giggs je donio pehar u Zagreb: Uh, da bar Luka dođe u United

Giggs je donio pehar u Zagreb: Uh, da bar Luka dođe u United
5

Igrao sam sa Scholesom koji je bio strašan igrač, Modrića obožavam i on bi bio prava zamjena za njega u Manchesteru. Ima još vremena za to, rekao je Giggs koji je u Zagrebu

VIDEO

Pehar Lige prvaka nakon Osijeka stigao je u i Zagreb te će biti izložen dva dana u našoj metropoli. Zagrebačka banka i UniCredit Grupa, kao sponzori ovoga događaja, omogućili su Osječanima, kao i Zagrepčanima da vide slavni trofej uživo.

Službeni ambasador ove akcije je slavni velški nogometaš Ryan Giggs. On je pričao o svojim iskustvima u Ligi prvaka, a dotaknuo se i hrvatskih igrača.

POGLEDAJTE VIDEO: Ryan Giggs u Zagreb donio pehar Lige prvaka

Pokretanje videa...

00:26

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

00:20

- Imate odlične igrače poput Rakitića i Mandžukića. Osobno je moj favorit Luka Modrić, on je top igrač, naravno da bih bio sretan da je došao u United. Ima još vremena za to. Igrao sam sa Scholesom koji je bio strašan igrač, Modrića obožavam i on bi bio prava zamjena za njega - nahvalio je Luku legendarni igrač.

Dotaknuo se i nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

- Igrali ste odličan nogomet i zbog toga ste zaradili mnoge simpatije na Otoku. Moj Wales je bio odličan, a vama je doista nedostajalo samo malo sreće. U jednom trenutku kad ste igrali u skupini, činilo se kako možete otići do kraja i uzeti naslov. Ostavili ste sjajan dojam.

Slaven Bilić prošle sezone je u Premiershipu radio odličan posao, Giggs se kao pomoćnik Van Gaala u Manchester Unitedu susretao s našim bivšim izbornikom. 

- Slaven je prošle godine napravio fantastične rezultate s West Hamom. Ove mu malo lošije ide, ali siguran sam da će ponovo početi pobjeđivati i igrati dobro kao prije. Nije im lako jer su otišli sa svog Upton parka i sve im je to novo. S Bilićem smo se prošle sezone susreli nekoliko puta jer smo igrali i u FA kupu.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

02:41

Giggs je 1999. godine s Unitedom osvojio trostruku krunu, a prvak Europe je bio i 2008. godine.

- Uzeo sam dva naslova i izgubio još dva finala. Naravno da je poseban osjećaj dignuti taj pehar, za mene je, pogotovo posebno bilo 1999. kad sam s Unitedom  u 10 dana osvojio tri trofeja. To je bilo doista nešto specijalno - rekao je Giggs i osvrnuo se na gostovanje Uniteda u Zagrebu.

Bilo je to u skupini Lige prvaka te 1999. kad su 'crveni vragovi' u Maksimir došli kao aktualni prvaci Europe.

- Bilo je to prije 17 godina, ali dobro se sjećam te utakmice i pobjede 2-1. Sir Alex Ferguson nas je upozoravao da nas u Maksimiru čeka vatrena atmosfera, da su ovdje navijači jako strastveni te da ih moramo utišati. Osjetio sam strast navijača kad smo izašli na terenu, bili su jako glasni. Dobro sam zapamtio tu atmosferu - dodao je Giggs.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"