To je to što me zanima!

Giggs: Hrvatska ima pametne igrače, ali ponosan sam na nas

Jako sam zadovoljan. Mislim da nam je koncentracija bila na vrhunskoj razini. Radna etika bila je sjajna, momčadski duh i zajedništvo protiv jakog protivnika, rekao je izbornik Walesa Ryan Giggs
Vidi originalni članak

Znali smo da će biti teško, ali brzo smo se vratili u utakmicu. Krenuli smo dobro iako smo primili gol. Povratničkim zgoditkom pokazali smo karakter. Bilo je oštrih prekršaja, ali takvi se događaju na ovim utakmicama. Pokazali smo koliko smo velika ekipa povratkom u utakmicu, rekao je Daniel James (21), mlada zvijezda Walesa i Manchester Uniteda.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

James je primio težak udarac u glavu u prvom poluvremenu nakon što ga je Domagoj Vida udario nogom. Uspio je nastaviti dalje.

- Što se moje ozljede tiče, dobio sam udarac u glavu, ali ništa ozbiljno.

Ryan Giggs morao je biti zadovoljan nakon utakmice. Njegova momčad nadigrala je Hrvatsku i drugo poluvrijeme bilo je u potpunosti u znaku domaćina.

- Jako sam zadovoljan. Mislim da nam je koncentracija bila na vrhunskoj razini. Radna etika bila je sjajna, momčadski duh i zajedništvo protiv jakog protivnika. Moramo pobijediti obje utakmice i osloniti se na rezultate ostalih za plasman, ali unutra smo. Želio sam da budemo u kombinaciji za plasman nakon listopadskih utakmica. Pokazali smo kvalitetu i koncentraciju u važnim utakmicama - rekao je velški izbornik pa dodao:

- Hrvatska ima pametne igrače, jako su dobri u zaustavljanju protivničkog ritma i kontranapadima. Trebali smo se bolje ponašati u određenim situacijama. Bila je to izrazito fizički zahtjevna utakmica, ali mi smo je dobro odradili.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • mentalist1 13.10.2019.

    Sta kaze ovaj sestrojebac na faul kod pogotka?

  • 13.10.2019.

    Dalić RAUS.

Komentiraj...
Vidi sve komentare