To je to što me zanima!

Giovinco želi broj 10 u Juveu: Da, to je dres koji želim nositi

Parmin omaleni ofenzivni veznjak Sebastian Giovinco ne odbacuje mogućnost da bi se mogao vratiti u Juventus u kojem bi, ako se vrati, volio nositi dres s brojem 10...
Vidi originalni članak

Juventus je u ljeto 2010. godine posudio Giovinca Parmi, a prošlog ljeta je Parma otkupila 50 posto njegovog ugovora, što znači da su i Juventus i Parma trenutno vlasnici po 50 posto ugovora 25-godišnjeg nogometaša. Nakon vrlo dobrih nastupa u Parminom dresu, Giovinco je povezan s povratkom u Juventus.

- Još je rano o tome govoriti. Prvo treba trajno riješiti situaciju s mojim ugovorom. Ovisi i o projektu koji će mi biti ponuđen, ali, trenutno ne razmišljam o ničemu osim o Parmi. Juventus je dosad imao odličnu sezonu, nadam se da će do kraja biti još i bolja – izjavio je Giovinco.

- Sljedeće sezone će Del Pierova desetka biti slobodna? To je dres koji bih volio nositi. Ali ponavljam, prerano je o tome razmišljati – dodao je.

Juventusova legenda, 37-godišnji Alessandro Del Piero, odrađuje zadnje mjesece svog ugovora. Torinski klub je potvrdio da mu novi neće ponuditi.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • pfc 05.04.2012.

    možda nam se posreći i neće ić iz Juvea..a kad dođe taj dan,gotov je jedan ciklus u Juventusu i zapamtite ovo,NIKAD VIŠE NIKO KO Alessandro Del Piero..

  • tomovic66 04.04.2012.

    a on bi "desetku" pa i ja bi stosta al ne ide

  • chicharito14 04.04.2012.

    Ja bio htio 1000000€

Komentiraj...
Vidi sve komentare