To je to što me zanima!

Giriček: Došao sam pomoći klincima poslije devet godina

Prvi potez nove Cibonine uprave je dovođenje Gordana Giričeka. Na Badnjak je potpisao za matični klub, a u nedjelju je odradio prvi trening s 'vukovima'...
Vidi originalni članak

Prije dva mjeseca Zdravko Radulović pozvao ga je da dođe pomoći mladoj momčadi, no Gordan Giriček odbio je bivšeg suigrača i mentora pravdajući se nesređenom situacijom u klubu i inozemnim ponudama, koje su mu bile prioritet. Inozemnih ponuda više nema, situacija u klubu je sređena i Gira se vratio u matični klub, koji je napustio prije devet i pol godina.

- Došao sam srcem pomoći klubu u kojem sam počeo igrati košarku. Ne želim nikome od mladića uzimati mjesto, nego pomoći koliko mogu - rekao je Gira za Mediaservis.

U nedjelju ujutro odradio je prvi trening s “vukovima”. Vidi se da nije dugo igrao, ali trenirao je s Rudešem i brinuo se o tijelu, koje je uvijek, kažu, bilo u odličnu stanju.

- Ne sumnjam u njegov profesionalizam, brzo će doći na pravu razinu - rekao je Zdravko Radulović, koji mu je novi debi predvidio već u utorak protiv Partizana.

- Ako bude mogao pomoći i pet minuta, ja sam zadovoljan - rekao je trener i dodao:

- Za mene su Bogdanović, Radošević i Zubčić i dalje prve opcije. Gira je tu da im pomogne, da ih rastereti i svojim iskustvom ponekad preuzme odgovornost.

I ne, nije tražio 40.000 eura na mjesec.

- Bio je zaista korektan. Tražio je, da ne kažem, ‘mizeriju’, zaista minimalne uvjete - rekao je direktor Zdenko Antunović.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • muljanin 28.12.2010.

    Nema gdje vani, neće ga zadar, pa uzet 20000 eura "voljenom" klubu. Nije htio igrati za repku! Svaka mu "čast". Bolje da su dali klincima pa za par godine opet biti u vrhu

  • RenaldoZ 28.12.2010.

    Jel oni to nas 'rvate j**bu u zdrav mozak? Zar nas smatraju retardiranim narodom?

  • RenaldoZ 28.12.2010.

    Cibona nema novaca da da plaće svojim igračima, grcaju u ogromnim dugovima i sada odjedanput će se naći 20000 € da se da Giričeku mjesečno za plaču??? Ko je ovdje lud???

Komentiraj...
Vidi sve komentare