To je to što me zanima!

Gitarist Kasabiana zabija kao Dinho: Sjajno lobao Seamana

Sergio Pizzorno poznat je kao član popularnog engleskog rock benda Kasabiana, no komotno se mogao baviti nogometom. U njegovo umijeće uvjerio se D. Seaman
Vidi originalni članak

Prije deset godina, bivši golman engleske reprezentacije David Seaman imao je noćne more od tadašnje zvijezde u usponu Ronaldinha, koji je sjajnim lobom prevario 'brkonju' i odveo Brazil u polufinale SP-a u Južnoj Koreji i Japanu.

U međuvremenu Seaman se umirovio od profesionalnog nogometa, ali je nastavio sudjelovati u humanitarnim utakmicama kao što je to bio slučaj proteklog vikenda u dvoboju engleskih zvijezda i 'ostatka svijeta'.

No ni u ludilu nije mogao sanjati da će ga na stare rane podsjetiti ni više ni manje nego gitarist engleskog rock benda Kasabiana Sergio Pizzorno.

Naime Pizzorno je na utakmici zadivio svojim nogometnim umijećem tako što je desnom nogom s lijeve strane sjajno lobao Seamana kao da se radi o starom nogometnom rutineru.

Gitarist je poznat kao navijač Leicester Cityja, a jednom prilikom je izjavio:

- Rekao sam svojim savjetnicima koji su radili na mojoj karijeri da želim biti napadač Leicester Cityja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • trollzor333 29.05.2012.

    istina,danas mozda i nije tesko lobati velikog seamana,vidi se da je covjek nabacio koju kilicu viska i da mu je nesto teze poskakivati ko u mlađim danima,ali ipak,prvi dodir,savrseno plasirani lob.majstorski.takav gol da se zabije u ligi prvaka bil bi sigurno među top 10 golova te sezone

  • user_130770 29.05.2012.

    Ideeeš golčinaaaa!! Ovo nije krumpir. Iz aviona se vidi da čovjek zna.

  • JakaKoštrun 29.05.2012.

    maestralno!! :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare