To je to što me zanima!

Gjira pjevao hit Novih fosila za 'inicijaciju' u seniore Dinama...

Dinamo je na pripreme u Belek poveo nekoliko igrača iz druge momčadi. Među njima je i mladi Marko Gjira koji je postao zvijezda večeri, ali i 'punopravni član svlačionice'
Vidi originalni članak

Dario Šarić je morao nositi rozu torbicu u Philadelphiji, a Dinamovci su na drugi način odlučili 'u potpunosti prihvatiti' mladog Marka Gjiru kao punopravnog člana prve momčadi. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mladi Dinamovac je prije večere na pripremama u Beleku otpjevao hit Novih fosila 'Kako je dobro vidjeti te opet' i zaslužio podršku i pljesak okupljenih. Kad ne treniraju, 'modri' se dobro zabavljaju te je atmosfera u momčadi odlična. Pitanje je trenutka kad će im se na pripremama priključiti i novi napadač Komnen Andrić.

Najbolji strijelac 1. HNL povećat će konkurenciju u napadu Petkoviću i Gavranoviću, a bit će zanimljivo vidjeti što će on morati napraviti kako bi ga svlačionica 'prihvatila kao svojega'. 

'Modri' su se odlično zabavili, a već u nedjelju kreću s novim izazovima kad igraju protiv bugarskog ETAR-a iz Velikog Trnova.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 19.01.2019.

    Do sad su iskljucivo bili hitovi Mitra Mirića, od kad je tata u egzilu stigla civilizacija

  • 19.01.2019.

    Jedna sugestija malena, ajde malo vise paznje posvetite vikendom ligama petice, recimo PSG uvalja 9 komada jos nema clanka uopce o tome. Borussia je takodjer dobila, dajte se malo trgnite ak zelite da vam rubrika sport lici na nesto. Vama rubrika sport nekad vecinom lici na show, nego na sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare