To je to što me zanima!

Glavašu čak dva mjeseca suspenzije, Zubaku jedan

Predsjednika Osijeka suspendirali su zbog izjava nakon utakmice protiv Hajduka, dok je prvi čovjek Sesvećana 'svašta pričao' nakon Intera
Vidi originalni članak

Ovu je odluku donio jedan smiješan čovjek koji radi u smiješnoj organizaciji. Bilo bi bolje društvu iz HNS-a da sankcioniraju sve one mafijaše u Udruzi prvoligaša. Mafijaško ponašanje u toj Udruzi traje od osamostaljenja, a pogotovo u posljednje dvije godine. Stojim iza baš svega što sam rekao i zbog čega sam kažnjen, rekao je predsjednik Osijeka Branimir Glavaš nakon što je doznao da iduća dva mjeseca nema pravo nikakvog rada u nogometu.
- Samo me zanima kako oni to meni misle zabraniti da radim u nogometu - pita se Glavaš, koji je 'smiješnim čovjekom' nazvao disciplinskog suca Krešimira Vlajičevića. Isti taj čovjek zamjerio se i predsjedniku Croatije iz Sesveta, Zvonku Zubaku. On u nogometu ne smije raditi idućih mjesec dana, a njegov klub mora i platiti 5.000 kuna kazne. Osijek duplo više.
- Vlajičević je stao na stranu nepravde. A ja i dalje stojim iza svega onoga što sam rekao nakon utakmice protiv Intera - riječi su Zvonka Zubaka. Priča se zahuktava, a prvenstvo je tek na startu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • petruss 19.09.2008.

    Svaka čast i slava tom glavašu!! Branimire nemože se kroz tu pokvarenu bandu lopova riječima. Nema slobodne Hrvatske dok se u saboru nalaze one lopine!

Komentiraj...
Vidi sve komentare