To je to što me zanima!

Glavobolja za Moyesa: Robin van Persie 'out' mjesec dana

To je prava nesreća. Imamo dobru efikasnost s Rooneyjem i van Persijem u momčadi, rekao je David Moyes. Nizozemac je protiv Šahtara ozlijedio mišić
Vidi originalni članak

Manchester United igra sezonu iza noćne more, a mukama se ne nazire kraj nakon što su klupski liječnici procijenili da će udarni napadač Robin van Persie biti izvan terena mjesec dana.

Nizozemac se ozlijedio na utakmici Lige prvaka u utorak protiv Šahtara istegnuvši bedreni mišić netom prije pobjedničkog gola. Zbog toga bi trebao propustiti osam utakmica jer u Premiershipu nema zimske stanke.

- To je prava nesreća. Imamo dobru efikasnost s Rooneyjem i Van Persijem u momčadi - rekao je Moyes o Nizozemcu, koji je već pauzirao mjesec dana zbog ozljede ove sezone.

Loše su to vijesti za Moyesa, kojemu je pola momčadi ozlijeđeno - Fellaini, Carrick, a utakmicu sa Šahtarom propustili su Vidić, Evra i Smalling. No unatoč tome menadžer 'crvenih vragova' je optimističan.

- Ne sumnjam da će biti bolje. Imamo dovoljno igrača koji će pokriti pozicije.

Nakon 15 kola United je na devetom mjestu, a u nedjelju gostuje kod Aston Ville.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • armada20 14.12.2013.

    Neće im on falit,više će im falit carrick,imaju oni napadača Hernandeza i welbecka

  • viggen945 13.12.2013.

    mislim da glumi i da se pravi uvrijedjen jer im ne ide kako treba i odmah bi hvatao pedalu...ljiga od tipa vise puta dokazao cak i u repki njihovoj....

  • SWEET CHILD 13.12.2013.

    Mislim da Unitedu neće toliko faliti van Persie koliko već sad fali Ferguson. Moyes mi se ne čini ispravnom odlukom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare