To je to što me zanima!

Glazeri odlučili: Cristiano Ronaldo seli u Real Madrid

Vlasnici Manchester Uniteda, Malcolm Glazer i sinovi, dali su sportskom vodstvu kluba zeleno svjetlo za prodaju Portugalca Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Ferguson je sve usamljniji u želji da zadrži svoj najvrijedniji dijamant Cristiana Ronalda. Istog Cristiana Ronalda kojemu je bezgranično vjerovao i kojeg je želio napraviti najboljim nogometašem svijeta. Na Fergusonovoj strani više nije ni Malcom Glazer koji je dao zeleno svjetlo za prodaju najveće zvijezde "Crvenih vragova".
Prema pisanju španjolskog Asa, većinski vlasnik Manchester Uniteda nazvao je izvršnog direktora Davida Gilla i uputio ga da počne pregovarati s Real Madridom oko prodaje Portugalca.
Svi u Manchesteru dosad su decidirano odbijali mogućnost njegovog odlaska, no želja igrača je presudila i Glazeri su se okrenuli profitu.
Glazer je posebno naglasio kako se Ronalda mora pustiti za 70-75 milijuna eura. Real Madrid neće puno razmišljati o izdvajanju iznosa koji djeluje neodoljivo za bilo koga, no ne i za 'generala' Fergusona. Ponosni i principijelni Ferguson morati će na kraju ipak priznati poraz jer je odluka Glazera i njega prisilila na povlačenje.

RONALDO ODLUČUJE U LISABONU
Zvijezda  Manchester Uniteda trenutno se nalazi u Lisabonu, gdje će biti podvrgnut operativnom zahvatu desnog gležnja. Oporavak od operacije će mu dati i više vremena da konačno odluči o odlasku. Iako, već je duže vrijeme poznato kako je pristupanje Realu njegova najveća želja. "Kraljevski klub" ponuditi će mu ugovor prema kojemu će zarađivati 12 milijuna eura godišnje. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mihaljevic 04.07.2008.

    Taj Ronaldo je precijenjen, ni jedan igrac ne vrijedi tolike novce...

  • M.A.S.H 03.07.2008.

    a volija bi da ode u real i postane govno, ka i mnogi prije njega, eeeee moj Rondo-C nije sve u parama

  • apocalypsa 03.07.2008.

    Haha..Šta će sad još Glejzeri postat i menađeri...Dajte molim vas..šta oni imaju odlučivat

Komentiraj...
Vidi sve komentare