To je to što me zanima!

Gle tko se vratio! "Zločesti dečko" Neymar opet u Parizu

Sa samo tjedan dana zakašnjenja, brazilska superzvijezda, Neymar, odlučila se pojaviti na treninzima Paris Saint-Germaina. No, ako trenira u Parizu, kako će otići u Barcelonu...
Vidi originalni članak

Neymar (28) se vratio u PSG! Nakon što se nije pojavio na pripremama, danas se pohvalio na društvenim mrežama svojim treningom u klupskoj teretani. 

Iako je na treninzima trebao biti još u ponedjeljak, brazilski napadač pojavio se tek danas. 

Svaki bi se klub zapitao zašto mu se igrač nije pojavio na pripremama, ali PSG sluti zašto se to dogodilo u ovom slučaju. Dugo se već priča kako Neymar želi natrag u Barcelonu. Ono što je sigurno je da ne želi u Pariz i da je njegov san povratak u Barceonu, no Katalonci su doveli Griezmanna i teško da će u ovom trenutku dovoditi i Neymara koji ne bi bio nimalo jeftin. Ali šansa uvijek postoji.

Nakon nedolaska na prvi trening, mediji su se raspisali kako je i PSG-u "prekipjelo" te su napokon spremni pustiti svoga "zločestog dečka" natrag u bivši klub. Pitanje je samo - za koji iznos? 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gladijator 16.07.2019.

    Neymar, Suarez, Grizman, Messi.Netko ce na klupu, tko? Messi i Suarez su uigrani tandem, daju pujo golova. Neymar, vec je igrao sa Messijem i Suarezom i brzo ce se uklopiti. Antoine Griezmann, sta ces ti tu sinko? Messi te pored Suareza nikad nece traziti, kao ji Neymar, Jordi Alba pogotovo. Igraci te ne vole, navijaci te ne vole...Ti si totalno zalutao decko. Mozda se varam, vidjet cemo.

  • Matek podravec u Irskoj 15.07.2019.

    Imo sastanak sa Leonardom koji je trajao cak 3 sata, u vezi njegove buducnosti u klubu

  • juniorx1 15.07.2019.

    Ako ga PSG nakon onakvih izjava ne suspendira ili ako ga Barca vrati nazad nakon onakvog odlaska i tuzbi na sudu onda Neymaru skidam kapu do poda...a Barca i PSG gube i ono malo dostojanstva sto su imali

Komentiraj...
Vidi sve komentare