To je to što me zanima!

Goal.com: Ćorluka zvijezda u pobjedi Hrvatske protiv Turske

Urugvajac Luis Suarez proglašen je za najboljeg nogometaša proteklog tjedna od strane uglednog internetskog portala Goal.com, koji je posebno pohvalio i Ćorluku
Vidi originalni članak

Napadač Liverpoola zabio je sva četiri gola za Urugvaj u visokoj 4-0 pobjedi protiv Čilea u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine. Suarez je zabio dva golom u prvom i dva u drugom dijelu utakmice, nakon koje su neki novinari pokušali povući paralelu s njim i Messijem u čemu ih je ovaj odmah u startu prekinuo.

- Neugodno mi je zbog takvih usporedbi - rekao je kratko o toj temi Suarez.

Osim Urugvajca, spomenuti portal objavio je i imena ostalih igrača iz prošlog tjedna koja vrijedi spomenuti, a među njima se našlo i ime Vedrana Ćorluke.

"Hrvatska je upisala veličanstvenu 3-0 pobjedu protiv Turske u 1. utakmici dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2012. godine, a Ćorluka je bio jedan od zvijezda iste. Obrambeni nogometaš nije dozvolio Ardi Turanu da ijednom ozbiljnije zaprijeti po desnoj strani turskog napada. Osim toga, sudjelovao je kod prvog i zabio je treći gol", stoji u tekstu Goal.coma.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sec12345 14.11.2011.

    carli nasapuna onog turcina...a je mu kicmu slomio...

  • reds8 14.11.2011.

    fuck torres..one and only.. Luis Suarez ;)

  • _lackovic_ 14.11.2011.

    lovren nijednu utakmicu u reprezentativnom dresu nije odigrao kao shifo ovu protiv turaka. jesam dinamovac, ali smatram da je lovren uz strinića najslabija karika naše obrane i da je bolje da na svakoj utakmici bude na klupi. taj dečko mi nije sjeo još u dinamu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare