To je to što me zanima!

Goal.com: Dinamo želi desnog beka Astre, Alexadrua Matela

Dinamo bi Matela, koji je nastupao i za rumunjsku reprezentaciju, na zimu osigurao besplatno jer mu u ljeto '15. istječe ugovor. Matel je u svađi s predsjednikom Astre
Vidi originalni članak

Prema pisanju hrvatskog izdanja goal.coma, Dinamo bi u zimskom prijelaznom roku mogao dovesti Alexandrua Matela (24). Desni bek Astre u svađi je s predsjednikom kluba te nije prijavljen za Europsku ligu, a kako mu na ljeto 2015. istječe ugovor s rumunjskim klubom, s Dinamom bi u zimskom prijelaznom roku potpisao bez odštete, a došao na ljeto.

Radi se od vrlo dobrom i mladom beku koji je do svađe s predsjednikom Astre bio standardan i u reprezentaciji Rumunjske.

Rumunjski izvori za Goal su potvrdili kako je Matelov agent proteklih dana posjetio Zagreb te krenuo u pregovore s Dinamom. Po Transfermarktu vrijedi oko dva milijuna eura. Za njega se zanimaju i Steaua, Olympiacos te neki njemački klubovi pa bi 'modri' u želji da ih prestignu mogli platiti oko 500.000 eura čime bi već sad osigurali potpis, a na zimu bi dobili novog igrača. Dinamo na njegovoj poziciji ima vrlo dobrog Pinta te Ivana Borasa koji je nedavno došao iz Rijeke.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • oree77 20.09.2014.

    netreba nam taj rumunj, dosta je stranaca!

  • mali_gradjanin 20.09.2014.

    lijevi bek, najslabiji dio dinamove mašine, al očito pinto ide...

  • POTPEC 20.09.2014.

    A da mamići napokon odu iz dinama i iz hrvatskog nogometa, pa da taj klub i nogomet u zemlji napokon procvita na domačim snagama. A faala bogu ima ih dosta samo triba otvoriti dobro oči i razabrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare